Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pur Natur jam nu ook bij Albert Heijn

Pur Natur Confiture is een merk van Confiture L'Ardennaise, welke is gevestigd in het plaatsje Xhoris wat ligt in het prachtige heuvellandschap in de Belgische Ardennen. Confiture L'Ardennaise is een familiebedrijf wat al meer dan 30 jaar biologische ambachtelijke jams maakt. Pur Natur heeft een nieuw etiket met een geheel nieuwe uitstraling wat past bij de kwaliteit van Pur Natur: 'fruitiger en Pur Natur'. Albert Heijn is per week 5 landelijk begonnen met de verkoop van vijf smaken Pur Natur Confiture.


Unieke bereidingsmethode

Pur Natur jam wordt volgens een unieke en speciale bereidingsmethode onder lage temperaturen gemaakt. Bij deze methode worden alle aroma's tijdens het proces opgevangen en gaan niet verloren. Pur Natur gebruikt voor haar jams het beste geselecteerde biologische fruit, hierdoor heeft Pur Natur jam een prachtige textuur, een frisse fruitkleur en een volle fruitsmaak.

Er worden geen kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen gebruikt en geen kunstmatige conserveermiddelen want Pur Natur = Puur Natuur... en dat proeft men.


Taste Award - Pur Natur Aardbei

Niet voor niets is onlangs Pur Natur Aardbeienjam bekroond met 2 sterren door ITQI (International Taste & Quality Institute). De jury van dit internationale instituut bestaat uit gerenommeerde topkoks. Het product heeft hier een gemiddelde score van 86 behaald. Er is beoordeeld op de volgende criteria: eerste indruk, smaak, geur, uiterlijk en textuur.

Voor meer informatie:

Baudewijn van Hoek
Captain Food
Laanstraat 50
3762 KE Soest
06 10522123
bvanhoek@captainfood.nl
www.captainfood.nl
Publicatiedatum: