Unieke bereidingsmethode
Pur Natur jam wordt volgens een unieke en speciale bereidingsmethode onder lage temperaturen gemaakt. Bij deze methode worden alle aroma's tijdens het proces opgevangen en gaan niet verloren. Pur Natur gebruikt voor haar jams het beste geselecteerde biologische fruit, hierdoor heeft Pur Natur jam een prachtige textuur, een frisse fruitkleur en een volle fruitsmaak.Er worden geen kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen gebruikt en geen kunstmatige conserveermiddelen want Pur Natur = Puur Natuur... en dat proeft men.
Taste Award - Pur Natur Aardbei
Niet voor niets is onlangs Pur Natur Aardbeienjam bekroond met 2 sterren door ITQI (International Taste & Quality Institute). De jury van dit internationale instituut bestaat uit gerenommeerde topkoks. Het product heeft hier een gemiddelde score van 86 behaald. Er is beoordeeld op de volgende criteria: eerste indruk, smaak, geur, uiterlijk en textuur.Voor meer informatie:
Baudewijn van Hoek
Captain Food
Laanstraat 50
3762 KE Soest
06 10522123
bvanhoek@captainfood.nl
www.captainfood.nl