Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EKO-keurmerk voor SuperFair

Tholen - SuperFair mag zich al op de openingsdag EKO-winkel noemen. Tijdens de openingsreceptie dinsdagmiddag 3 februari reikte René Heusschen namelijk namens Stichting EKO-keurmerk het certificaat uit aan Harrie Westra. René: "SuperFair heeft de eerste erkenning al vóór de opening binnen. SuperFair kiest voor dit EKO-certificaat om aan consumenten te laten zien dat de producten in de winkel aantoonbaar biologisch zijn."



Een winkel mag het EKO-keurmerk voeren als het assortiment levensmiddelen voor meer dan 90% biologisch gecertificeerd is. Ook moet het verbeteren van duurzaamheid aantoonbaar zijn. "Het versassortiment is zelfs compleet biologisch. Dat is een groot goed voor de consument. Verder dient de winkel te investeren in verduurzaming. Dat is hier zeker het geval, met de Recyclebar, de composteermachine waarover SuperFair beschikt en het feit dat er geen kassabonnen uitgeprint worden. Tevens ziet SuperFair het als zijn missie om goed voedsel bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen."


De mannen achter SuperFair tonen trots het EKO-certificaat. Van links naar rechts: Christof Pex, Michel van der Harst en Harrie Westra.

Harrie gaf aan erg blij te zijn met het certificaat. "We gaan voor 100 procent biologisch. Hierin zijn we strakker dan wie dan ook."

EKO-gecertificeerde winkels zijn te herkennen aan een sticker met het blauwe logo met de boodschappentas met EKO-keurmerk op de winkelruit.

Voor meer informatie: www.superfair.nl en www.eko-keurmerk.nl