Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SuperFair opent voordelige biologische supermarkt

SuperFair opent haar eerste voordelige biologische supermarkt in Utrecht. SuperFair wil gezonde en biologische producten betaalbaar maken voor iedereen. Woensdag 4 februari om 8:00 uur wordt de winkel aan de Biltstraat 90-92 geopend door wethouder J. Kreijkamp.

SuperFair is een nieuwe biologische winkelformule die met een laagdrempelige aanpak een groter publiek wil laten kennis maken met biologische producten.

In de winkel van SuperFair is een onderscheidend assortiment vers brood, verse kaas en verse groente en fruit te vinden naast een uitgebreid assortiment biologisch kruidenierswaren. Ook wordt er een groot assortiment vegetarische en glutenvrije producten aangeboden.



Kenmerkend voor de formule zijn de wekelijkse aanbiedingen en het werken met veel productproeverijen in de winkel.

SuperFair kent veel milieuvriendelijke concepten. Zo heeft de winkel als eerste supermarkt in Nederland een eigen composteermachine en worden er ongeveer 300 producten verpakkingsloos aangeboden. De formule werkt zonder cash geld, betalen kan dus alleen met PIN.

SuperFair is een formule van HWBiofoodsBV en heeft de ambitie om in elke grote stad een filiaal te openen de komende jaren.

Voor meer informatie: www.superfair.nl (live vanaf 4 februari)
Publicatiedatum: