Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We zoeken dan ook nieuwe collega's"

Coöperatie Eko-Holland ziet volop ruimte voor groei

Tholen - De consumptie van biologische zuivel in Nederland groeit. Daardoor ontstaan steeds meer afzetmogelijkheden en als gevolg daarvan is Coöperatie Eko-Holland op zoek naar nieuwe boeren, zo geeft voorzitter René Cruijsen aan: "Er is momenteel meer vraag dan aanbod. Dit toont aan dat er nog voldoende ruimte is op de markt. We zoeken dan ook nieuwe collega's bij Coöperatie Eko-Holland."

René erkent dat de situatie in het verleden wel eens anders is geweest. "Toen ging de biologische melkprijs op en neer, omdat we de reguliere melkprijs moesten volgen. Nu de biologische melkprijs losgekoppeld is kunnen we de melkprijs op een goed niveau houden. We doen er alles aan om ook in de toekomst een goede melkprijs te kunnen blijven handhaven, zodat alle biologische melkveehouders een fatsoenlijke boterham kunnen verdienen."


Links René Cruijsen.

Tijdens de Bio-beurs (standnummer) in Zwolle kunnen geïnteresseerden voor meer informatie in de stand van de coöperatie terecht. Daar zullen zij ook een speciale attractie aantreffen, waar René nog niks over kan zeggen. "Dit is een verrassing. We vinden het leuk om iets speciaals te doen. Voorheen hadden we al eens de Kop van Jut en een levensgrote koe in onze stand. Dit keer kunnen de bezoekers iets winnen, meer ga ik er niet over zeggen."

Voor meer informatie:

René Cruijsen
Coöperatie Eko-Holland
Papesteeg 4
6621 KW Dreumel
06 29537144
rcruijsen@eko-holland.nl
www.eko-holland.nl