Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verkoopt meer dan 200 biologische merken

Omzet Pural France: +10%

Pural is een Frans-Duitse retailer van biologische producten, bekend van de merken Andechser, Bioverde, Dr. Schär, Holle, Provamel en vele anderen. Pural's biologische 'flûtes' zijn onlangs verkozen als beste biologisch product van 2015 (verkiezing Meilleur produit bio 2015).



De meeste succesvolle merken van Pural France in de afgelopen jaren zijn Jentschura Lovechock (pure chocolade), Hübner en Tidoo (babydoekjes). Bernard Cron, de CEO van Pural France, is zeer te spreken over de omzet van het bedrijf in Frankrijk in 2014: "Onze omzet ten opzichte van 2013 is met 10% gestegen, dit jaar hebben we meer dan 40 miljoen euro omzet gedraaid. In het segment van voedingssupplementen steeg onze omzet zelfs met 20%. Pural France levert aan 1.800 klanten, waaronder de Grand Parnier Bio en aan de supermarktketen Biocoop."

In totaal heeft Pural 135 miljoen euro omzet gedraaid in 2013 en 149 miljoen euro in 2014. Buiten Frankrijk levert het bedrijf ook aan supermarkten in Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Pural is één van de grootste biologische groothandelaren in Europa en vertegenwoordigd een aantal merken exclusief, waaronder Lebensbaum, Alviana, Ppura en Aronia. Lebensbaum is de Duitse marktleider in biologische specerijen. Alviana ontwikkelt biologische cosmetica. Pural Frankrijk richt zich meer op lokale biologische producten. Uiteindelijk is het doel van het bedrijf om de Franse en de Duitse markten te verbinden en kopers en verkopers extra kansen te bieden aan beide kanten van de grens.

Voor meer informatie: www.pural.fr
Publicatiedatum: