Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
6 februari bij bio-groothandel Weiling

Matchmaking Duitse online-supermarkten met online food mkb

Bent u een mkb-ondernemer in Nederland of België en produceert u voedingsmiddelen die u online op de markt brengt of wilt gaan brengen? Zoekt u nieuwe mogelijkheden om in contact te komen met Duitse supermarkten die voedingsmiddelen via internet verkopen? Kom dan op 6 februari 2015 naar Duitsland. Bij Weiling GmbH, een biologische groothandel gevestigd in Coesfeld, wordt vanuit het Food2Market project van 10:00 uur tot 13:00 uur een bijeenkomst georganiseerd over de uitdagingen van het online klanten vinden en producten leveren.

Het programma bestaat uit een aantal korte presentaties, gevolgd door de mogelijkheid tot matchmaking. Vertegenwoordigers van onder andere de volgende Duitse ketens zijn uitgenodigd: Try Foods, Biodirekt en Allyouneed. De bijeenkomst wordt afgesloten met een lunch.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en u kunt zich aanmelden tot 20 januari 2015. Het aantal deelnemers is beperkt.

Wanneer: 6 februari 2015, 10:00–13:00 uur.
Waar: Weiling GmbH, Erlenweg 13 48653 Coesfeld.

Aanmelding en meer informatie bij mevrouw E. Krause van FPI, +49 160 7452381) of mevrouw K. Hollah van DIL (+49 5431 183 194).

Publicatiedatum: