Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koning bij 10-jarig bestaan MVO Nederland

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander is donderdag 30 januari in Utrecht aanwezig bij de viering van het 10-jarig bestaan van MVO Nederland, de nationale kennis- en netwerkorganisatie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

MVO Nederland, waarbij inmiddels meer dan 2000 bedrijven zijn aangesloten, gelooft in de kracht van bedrijven om bij te dragen aan een betere wereld.

MVO Nederland lanceert ter gelegenheid van het jubileum Ambitie 2020, een meerjarig actieprogramma gericht op het versnellen van duurzaamheid in ons land. De organisatie wil met dit programma Nederlandse bedrijven en organisaties activeren hun duurzame en sociale ambities kenbaar te maken en - op weg naar 2020 - verder op te schroeven.



Volgens MVO Nederland kan ons land uitgroeien tot 'wereldvoorbeeld van een circulaire en inclusieve economie'. In zo'n economie zijn bedrijven innovatief, gaan ze zuinig om met grondstoffen, energie en materialen en dragen zij actief bij aan een samenleving waarin iedereen naar vermogen mee doet. Daardoor wordt Nederland veerkrachtiger, duurzamer en socialer. Dat is het doel dat MVO Nederland met Ambitie 2020 nastreeft.

Tijdens zijn bezoek neemt de Koning het rapport 'Ondernemen in de circulaire economie' in ontvangst en stelt hij op symbolische wijze de website van Ambitie 2020 in gebruik.
Publicatiedatum: