Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Healthy Planet bewijst dat win-win-win bestaat:

Biologisch eten voor het goede doel

Lekker en betaalbaar biologisch eten op een manier dat zowel mens als milieu ervan profiteren, dat is het idee achter de promotie die Healthy Planet van 14 tot en met 27 januari aanstaande opzet. Het biologische voedingsmerk doneert de komende twee weken een deel van haar opbrengsten aan een goed doel dat wordt bepaald door de consument zelf. Na aankoop kan men online een voorkeur aangeven voor Stichting Natuur en Milieu, het Wereld Natuur Fonds of Oxfam Novib. Alle drie goede doelen die aansluiten bij de merkwaarden van Healthy Planet.

In totaal geeft Healthy Planet 25% van het aankoopbedrag weg, waarbij 23% korting voor de klant is en 2% naar het goede doel gaat. Het Nederlandse Healthy Planet zal naar verwachting enkele duizenden euro's doneren aan het goede doel dat de meeste stemmen krijgt op www.healthyplanet.nu.



De kracht van Healthy Planet is dat het merk een breed en betaalbaar assortiment biologische producten biedt dat bewijst hoe smaakvol en gevarieerd duurzaam eten kan zijn; van broodbeleg en vruchtensappen tot vleesvervangers en diverse diepvriesproducten. Healthy Planet is verkrijgbaar bij natuurwinkels, biologische supermarkten zoals alle vestigingen van EkoPlaza en speciaalzaken.

Healthy Planet

Healthy Planet is een merk van Udea, de totaalleverancier in biologische levensmiddelen die ook de biologische merken als Proef, BioCumulus, 3 Little Goats, Laitois, Sweet Company, het dichtste bij de natuur, Lieke is vrij en Ice Cream Factory ontwikkelde en op de markt bracht.

Voor meer informatie: www.udea.nl
Publicatiedatum: