Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Een mooi versierde winkel met veel herinneringen"

Ekoplaza Heerenveen 10 jaar

Ekoplaza Heerenveen bestaat 10 jaar. Eigenaar Sebastiaan Kuipers geeft aan dat hij het nog weet als de dag van gisteren, dat hij 10 jaar geleden de stoute schoenen aantrok en volledig voor het ondernemerschap koos. "Na een intensieve voorbereiding begonnen we de Ekoplaza in Heerenveen. Een periode van bouwen en bouwen met het uiteindelijke resultaat een mooie gezonde winkel. Ik heb dit alleen kunnen bereiken door ons fantastische team, ondanks de personele veranderingen toch altijd een stabiele factor."

Woensdagochtend 13 maart werd hij door het team verrast in het kader van het jubileum: "Dit fantastische team verraste mij vanochtend dan ook. Er stond een mooie oldtimer voor de deur die mij naar de winkel bracht, hier wachtte het personeel mij op met alcoholvrije bubbels en hebben we gezamenlijk getoost op deze heuglijke dag. Een mooi versierde winkel met veel herinneringen van de afgelopen 10 jaar. Bedankt allemaal voor deze mooie dag en op naar de volgende 10 jaar", aldus Sebastiaan.

Sebastiaan Kuipers

Naast Heerenveen runt Sebastiaan sinds het afgelopen najaar ook Ekoplaza Nieuwe Ebbingestraat Groningen, waarmee hij terugkeerde naar de winkel waar zijn Ekoplaza-loopbaan begon.

Voor meer informatie:
Sebastiaan Kuipers
Ekoplaza Heerenveen
Molenplein 10
8442 LM Heerenveen
0513 651202
heerenveen@ekoplaza.nl
www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum: