Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Afgestemd op unieke, snelle behoeften van stedelijke levensstijlen"

Whole Foods Market gaat kleinere winkels openen in VS: 'Daily Shop'

Whole Foods Market kondigde deze week aan dat het een nieuwe, snelle winkelformule introduceert die is ontworpen om klanten in stedelijke buurten een snelle, gemakkelijke winkelervaring te bieden met eenvoudigere toegang tot het verse, hoogwaardige aanbod dat ze verwachten van Whole Foods Market. De nieuwe winkelformule, Whole Foods Market Daily Shop genaamd, wordt in eerste instantie gelanceerd in de Upper East Side in Manhattan en andere locaties in de stad New York zullen volgen. De eerste winkel, op 1175 Third Avenue, wordt naar verwachting dit jaar geopend. Na de lancering in New York is Whole Foods Market van plan om de formule naar andere steden in het land te brengen.

Foto's: Whole Foods Market

Met een oppervlakte van tussen de 7.000 en 14.000 m² zijn de 'quick-shops' ongeveer een kwart tot de helft kleiner dan een gemiddelde Whole Foods Market-winkel van 40.000 m², wat de weg vrijmaakt voor uitbreiding in dichtbevolkte stedelijke gebieden. In bruisende centra zoals Manhattan, waar nabijheid belangrijk is, zullen deze winkels Whole Foods Market dichter bij bestaande klanten brengen, terwijl het bereik van het bedrijf wordt uitgebreid naar anderen in omliggende buurten.

Whole Foods Market Daily Shop biedt een handige optie voor kant-en-klare maaltijden en snacks, wekelijkse benodigdheden en een snelle, gemakkelijke bestemming om ingrediënten te halen om een maaltijd compleet te maken - met alle artikelen die voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van het bedrijf. Hoewel kleiner, zullen de winkels nog steeds de favorieten van Whole Foods Market bieden, waaronder een ruime keuze aan verse, seizoensgebonden producten, vlees en zeevruchten, kant-en-klaarmaaltijden zoals sandwiches en voorverpakte maaltijden, brood, alcohol en supplementen, maar ook een assortiment lokale specialiteiten en het eigen 365 by Whole Foods Market merk. Daarnaast zal de naar verwachting dit jaar te openen vestiging de eerste Whole Foods Market-winkel in Manhattan zijn met Juice & Java, een plek voor koffie, thee, versgeperste sappen, smoothies, sandwiches, soepen en verschillende desserts.

"In onze nieuwe winkelformules stemmen we elke vierkante meter af op de unieke, snelle behoeften van stedelijke levensstijlen. We zijn verheugd dat we onze klanten een nieuwe manier kunnen bieden om snel hun Whole Foods Market-favorieten op te halen - van kant-en-klare maaltijden tot dat last-minute ingrediënt voor het avondeten - waardoor de boodschappenritjes 's ochtends vroeg of na het werk efficiënter en plezieriger worden", zegt Christina Minardi, Executive Vice President Growth & Development, Whole Foods Market en Amazon. "Het uitbreiden van onze aanwezigheid met Whole Foods Market Daily Shop is de sleutel tot onze groei, het bevorderen van diepere banden met klanten en het bevorderen van ons doel om mensen en de planeet te voeden."

Voor meer informatie: www.wholefoodsmarket.com

Publicatiedatum: