Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Holland & Barrett wil meer dan 20 nieuwe winkels openen, 50 worden verbouwd

Gezondheidswinkelketen Holland & Barrett telt momenteel zo’n 230 vestigingen in Nederland en België. De retailer verwacht in de komende drie jaar meer dan 20 nieuwe winkels te openen. Daarnaast worden ruim 50 gedateerde winkels verbouwd om de winkelervaring te optimaliseren. De focus ligt op duurzaamheid en investeren in technologische ontwikkeling.

"Met 200 winkels in Nederland en 30 winkels in België zijn wij goed vertegenwoordigd in beide landen. Maar onze ambitie rijkt verder. We zien ruimte om in de komende 3 jaar nog zeker 15 winkels te openen in Nederland en 5 tot 10 winkels in België, met name in Vlaanderen. Een enorme investering, passend bij onze groei en ambities en vrij uniek in een tijd waarin je juist ziet dat veel Retailers het helaas zwaar hebben."

"Op 1 maart openen we een nieuwe winkel in Antwerpen, winkelcentrum den Tir, onze derde winkel in Antwerpen. Naast het openen van winkels zijn wij druk bezig om onze bestaande winkels te verbouwen. Hiermee willen we onze wat gedateerde winkels- prettiger maken voor onze klanten om in te navigeren, ervaren en winkelen. Duurzaamheid speelt daarbij een belangrijke rol. Zo hergebruiken we oude stellingen en kasten, en verduurzamen we op het gebied van klimaat en elektriciteit. Voor dit jaar staan er ruim 50 winkels op de planning om verbouwd te worden. Eind 2025 willen we graag al onze winkels op hetzelfde niveau hebben", aldus Martin Tool, COO Benelux bij Holland & Barrett.

Focus op technologische ontwikkeling
De ambitie van Holland & Barrett om te groeien is ook terug te zien in de lancering van nieuwe concepten die aansluiten op de kenmerkende expertise op het gebied van natuurlijke gezondheid. Zo worden er steeds meer Health & Happiness Studio’s geopend, waar klanten terecht kunnen voor deskundig advies op maat. Ook zijn digitale campagnes ontwikkeld om engagement met klanten te bevorderen. En binnenkort wordt een Holland & Barrett app gelanceerd in Nederland. Hierin zijn geavanceerde functies terug te vinden zoals een productscanner met een link naar het adviesplatform.

Holland & Barrett heeft voor de nieuwe winkels steden op het oog als Schiedam, Nieuw-Vennep, Veghel, Oisterwijk, Amsterdam en Den Haag. In België ziet de keten kans in Heist op den Berg, Roeselare en Wilrijk.

Voor meer informatie: www.hollandandbarrett.nl

Publicatiedatum: