Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Start Burkinees bio-mangoseizoen met nieuwe verwerkingsfaciliteit

Onlangs heeft het Burkinese familiebedrijf Sanlé Sechage haar deuren geopend van de nieuwe mango verwerkingsfaciliteit, voorzien van een sorteerlijn voor verse biologische mango's, een unit voor de verwerking van gedroogde mango's en een koelkamer voor bijna 90 pallets. In samenwerking met OTC is de bouw van deze verwerkingsfaciliteit mogelijk gemaakt. Begin maart rolden de eerste mango's over de nieuwe sorteerlijn en daarmee werd het Burkinese mangoseizoen officieel geopend.



De nieuwe IFS en HACCP-gecertificeerde faciliteit creëert een unieke omgeving met koelen en drogen voor zowel verse als gedroogde mango's onder één dak. Deze uitbreiding heeft onder andere geresulteerd in 60 nieuwe banen en daar zijn ze bij OTC Holland ook erg trots op, zo meldt het bedrijf op de website.







Voor meer informatie: www.otcholland.com
Publicatiedatum: