Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Om vegan en glutenvrij mee te bakken

Nieuw: raw psylliumvezels

TerraSana introduceert raw psylliumvezels van biologische kwaliteit. Psyllium wordt ook wel vlozaad of psyllium husk genoemd. Waarom dit product de laatste tijd steeds meer in de belangstelling staat? Het is een veelzijdig product met een groot bindend vermogen. Het bestaat voor bijna 90% uit vezels. Qua uiterlijk lijkt psyllium op zemelen, qua werking lijken de vezels het meest op lijn- of chiazaad. Slechts een eetlepel psyllium kan in baksels wonderen doen voor de stevigheid en elasticiteit.



Psyllium is vooral erg populair onder de veganisten en glutenvrije eters, want het is een ideaal product om vegan en glutenvrij mee te bakken. Waar eieren of gluten zorgen voor meer samenhang en elasticiteit, zorgt psyllium voor volume, binding en elasticiteit.

Terrasana biedt raw psyllium in handige zakjes van 125 gram, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bestellen kan via order@terrasana.nl.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: