Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Samenstelling beter op elkaar afgestemd"

Nieuwe honden- en kattenvoerverpakkingen Yarrah

Op de Bio-beurs in Zwolle zal Yarrah Organic Petfood de nieuwe verpakkingen van haar biologisch honden- en kattenvoer presenteren.
Naast het nieuwe uiterlijk van de droogvoerverpakkingen heeft Yarrah een aantal wijzigingen in het assortiment doorgevoerd. "De samenstelling van het droogvoer voor Puppy, Adult, Small Breed en Senior is beter op elkaar afgestemd, waardoor de overstap in voer van de ene levensfase naar de volgende soepeler verloopt. De variant Small Breed is, naast in 2kg zak, nu ook in een 5kg zak verkrijgbaar. Voor honden die moeite hebben met dierlijke eiwitten en tarwegluten is een brok aan het assortiment toegevoegd die zowel vegetarisch/veganistisch als tarwevrij is", legt Elise Ziere van Yarrah uit. 



De zakformaten van het droogvoer voor de kat zijn uitgebreid en nu beschikbaar in 800 gram, 2,4kg, 6kg en 10kg. Aan alle droogvoervarianten voor de kat is bovendien brandnetel en erwten toegevoegd vanwege de vele positieve eigenschappen, de extra eiwitten en vezels en de hoge acceptatie.

"Ons assortiment natvoer krijgt eveneens een nieuw uiterlijk", geeft Elise aan. Hoewel deze verpakkingen nog niet in de winkel beschikbaar zijn, kunnen bezoekers van de Bio-beurs al wel bij de stand van Yarrah het nieuwe uiterlijk van de blikken en alu-kuipjes komen bekijken. Tevens biedt dit de mogelijkheid om vragen te stellen over de biologische producten van Yarrah en het vernieuwde assortiment. Yarrah staat op standnummer 159.

Voor meer informatie: 
Elise Ziere
Yarrah Organic Petfood
Leeuwenhoekstraat 26
3846 CB Harderwijk
T: 0341-439850
Publicatiedatum: