Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vernieuwingen bij TerraSana worden zichtbaar op Bio-beurs

TerraSana is er ook dit jaar weer bij. Op 17 en 18 januari staat TerraSana met een stand (B.149) op de belangrijkste bio-vakbeurs van het jaar: Bio-beurs in Zwolle. Na opnieuw een jaar van veel vernieuwingen presenteert het TerraSana team een selectie van nieuwe en vernieuwde producten uit het uitgebreide assortiment van ruim 400 producten. Er is volop gelegenheid om te producten te bekijken, proeven, vragen te stellen en informatie uit te wisselen.
 


Nieuwe en vernieuwde producten

In 2017 heeft TerraSana hard verder gewerkt aan zijn merkidentiteit en het vernieuwen van de lijnen en producten. Ruim 150 producten werden in een nieuw jasje gestoken, waaronder de unieke broodproducten en chips. Nieuwe producten als triangles en choco-treats deden het direct goed. Producten met pure, vernieuwende recepturen die niet mogen ontbreken in de bio-winkel en TerraSana dan ook met trots presenteert op de Bio-beurs.



Films over herkomst en productiewijze

In 2017 bracht TerraSana weer een bezoek aan een aantal Japanse producenten. Daar kwamen weer films uit voort die exact laten zien hoe authentiek de producten zijn en hoe traditioneel ze gemaakt worden. Natuurlijk ook te bekijken op de beurs.

Favoriete bio-product van het jaar

TerraSana is met de triangles (maïs en peulvruchten) genomineerd voor favoriete bio-product van het jaar. Stemmen kan op de beurs.



Wanneer?

Woensdag 17 januari van 11:00–21:00 uur
Donderdag 18 januari van 10:00–19:00 uur

Waar?

Stand B.149, IJsselhallen, Zwolle

Voor meer informatie: www.terrasana.nl en www.bio-beurs.nl
Publicatiedatum: