Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 januari

Informatiebijeenkomst voor toekomstige FarmFunders

Onder voorbehoud van financiering hebben Jacob en Linda Beeker overeenstemming bereikt over de overname van een pachtboerderij in Maartensdijk. Bij de boerderij hoort een woning met (vlees-)verwerkingsruimte en voormalige winkel, stallen, een erf en 34 hectare pachtgrond op een schitterende plek midden in het bos. Een plek waar zij hun plannen verder kunnen ontvouwen.



Ze zijn inmiddels inmiddels in overleg met de bank en een investeerder om samen met de investering van de tot nu toe 38 FarmFunders (inmiddels 90.000 euro) de financiering in te vullen. De investeringsronde loopt tot 6 maart aanstaande. De overdracht is dan op 15 maart. Het doel is om de komende twee maanden het bedrag vanuit FarmFunding (en waar we al erg gelukkig mee zijn) nog groter te maken dan het al is. Omdat directe financiering vanuit ons netwerk veel leuker is, rechtstreeks is, binding geeft en ons minder afhankelijk maakt.
 

Informatiebijeenkomst FarmFunding 22 januari

Op zondag 22 januari zal het bedrijf van 15.00 tot 17.00 uur een extra bijeenkomst organiseren voor mensen die wellicht ook willen gaan FarmFunden. Ook wordt daar de mini-docu 'Een Waardig Jersey Stierenleven' getoond bij de stieren in de tijdelijke stal in Eemnes.

Voor meer informatie:
info@jerseyvleesbestellen.nl
www.jerseyvleesbestellen.nl
Publicatiedatum: