Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kassa Magazine: Vanilla Touch Sweet Cow Dairy Ice Cream is beste vanilleroomijs

Het lekkerste roomijs is Vanilla Touch Sweet Cow Dairy Ice Cream. Dit roomijs, het duurste uit de test, is te koop in de natuurvoedingswinkel EkoPlaza en wordt geproduceerd door Ice Cream Factory.

Een testpanel van Kassa Magazine proefde zes verschillende soorten vanille-ijs. Het ijs uit de natuurvoedingswinkel (4,05 euro voor 405 gram) steekt er met kop en schouders bovenuit. "Dit ijs komt in de buurt van ambachtelijke gemaakt ijs", zo oordeelt één van de proevers. "Zo moet vanilleroomijs zijn", meent een ander.

Supermarktijs

Het ijs uit de supermarkt stelt teleur. Roomijs van De IJsfabriek, Euroshopper (AH) en het huismerk van Plus scoren net een voldoende. Het huismerk van Jumbo krijgt wel een voldoende. Het bekende Hertog Roomijs Speciaal komt als laatste uit de test.

De panelleden werden wel blij van de Vanilla Touch die bij EkoPlaza verkrijgbaar is. De panelleden beoordeelden de ijsjes op kleur, geur, structuur en smaak. Na afloop van de test hadden ze er nog geen genoeg van. "Geef mij nog maar wat nummer 4", zegt Annie. De anderen sluiten zich daar graag bij aan en de bak vanille roomijs van EkoPlaza gaat tot op de bodem leeg. "Een terechte winnaar", is het unanieme oordeel.

Bron: Geld&Recht | EkoPlaza
Publicatiedatum: