Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groothandel/importeur Natrada brengt drie biologische wijnen met een plus

Of het nu Sangiovese, Montepulciano 'd Abruzzo is, een paar dingen hebben alle Solluna wijnen met elkaar gemeen. Ze rijpen in de warme zon van Zuid-Italië en Sicilië. Ze hebben rijke aroma's, een mooie body en veel evenwichtig fruit. Solluna vormt de perfecte combinatie van zon (Italiaans = sole) en maan (Italiaans = luna). Solluna wijnen zijn biologisch met een plus. Door de biologische productiemethoden en zorg voor een perfect evenwicht in de teelt mogen zij allemaal het Demeter-keurmerk op het etiket dragen.

  • Montepulciano 'd Abruzzo (consumentenprijs 5,95) is een fruitige en harmonieuze wijn. Deze Montepulciano 'd Abruzzo met een prachtige violette kleur is daarnaast kruidig, knapperig en heeft een vleug van sappige kersen.
  • Solluna Sangiovese Rosso (consumentenprijs 5,95) heeft een sterke en volle smaak. Met de smaak van veel rijpe rode bessen, donkere bessen en kersen. Deze wijn is iets donkerder en sappiger dan een typische Sangiovese.
  • Solluna Cataratto Bianco (consumentenprijs 5,95) is licht en fris, met een mooi aroma van hooi. Een beetje nootachtig en een zoetje door het lage zuur gehalte. Daarentegen veel mineralen die zich goed laten combineren met salades en hapjes. Het laatrijpe ras Catarratto wordt bijna uitsluitend gekweekt op Sicilië en biedt een charmante stro-gele tot amberkleurige biologische wijn.

Gratis proeffles ontvangen? info@natrada.nl

Meer informatie of foto's? www.natrada.nl of 055-5337799

Publicatiedatum: