Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voel, ruik en ervaar

Alia lanceert ecologisch verantwoorde natuurcosmeticalijn

Alia: voor mensen die een cosmeticalijn willen die met respect voor mens en milieu is geproduceerd, maar tegelijkertijd de hoogste eisen stellen aan een optimale verzorging van de huid. Alle Alia-cosmeticaproducten hebben als basis rozenolie en rozenwater van eigen biologisch geteelde rozen: de garantie voor een natuurlijke straling van de huid.

De Alia-serie is ecologisch verantwoord en duurzaam geproduceerd, niet getest op dieren en bevat geen synthetische toevoegingen en bestrijdingsmiddelen. De in de Turkse regio Isparta gekweekte en geoogste rozenblaadjes, staan garant voor een lijn met prachtige verzorgingsproducten. Rozenolie is de ideale olie voor gezichts- en huidverzorging. Rozenolie voedt en verzorgt de huid; geeft veerkracht en herstelt de soepelheid en levenskracht van de huid, zodat het zijn natuurlijke evenwicht terugkrijgt. Rozenwater heeft de bijzondere eigenschappen om de huid te toniseren, cellen te vernieuwen en kalmerend te werken. De combinatie met andere natuurlijke ingrediƫnten als arganolie, macadamiaolie en jojobaolie maken de Alia rozenserie tot een weldadige verzorging voor iedere huidtype. Voel, ruik en ervaar: veel mensen hebben zich daardoor al laten overtuigen van de unieke sensatie en weldaad die de Alia-producten bieden.



Alia is een samenwerkingsverband van drie gespecialiseerde Nederlandse en Turkse bedrijven die hun passie, kennis en ervaring hebben gebundeld in een nieuw innovatief bedrijf: Alia. Het Ministerie van Economische Zaken subsidieert Alia. Het ministerie wil de economische positie van de regio Isparta verhogen en ziet veel potentie in Alia. Joanne Klein Wolterink (eigenaar 'Geur Werkt'): "Alia is gecontroleerd en gecertificeerd door onafhankelijke natuurcosmetica-instituten BDIH, ICDA en Eco Control. Onze klanten weten dus wat ze kopen. In het Latijn betekent Alia 'langs een andere weg'. Het draagt de essentie in zich waar we met elkaar voor staan."

De hoogwaardige natuurproducten van Alia bestaan uit een complete lijn voor huid- en haarverzorging. De Alia-natuurcosmeticalijn is onderdeel van een breder Alia-concept. Spa en Beauty, natuurcosmetica, educatie en ecotoerisme, gaan hand in hand op een bijzondere locatie in de regio Isparta in Turkije; waar de rozen worden geteeld en geoogst en de cosmetica deels wordt geproduceerd.

Voor meer informatie over verkoopadressen en dergelijke: www.naturalcosmeticsbyalia.nl
Publicatiedatum: