Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verschillende bio-finalisten in top 10 Nutrition Greenhouse-programma

PepsiCo heeft de 10 ondernemingen bekend gemaakt die onderdeel zullen zijn van het PepsiCo Nutrition Greenhouse-programma. De finalisten krijgen een beurs van €20.000 en begeleiding van experts en mentoren van de levensmiddelenfabrikant. De winnaar zal een extra €100.000 ontvangen.

De start van de tweede editie van het programma werd in mei 2018 bekend gemaakt. Ondernemingen gericht op gezondheid en duurzaamheid in de voedsel- en drankensector met een omzet minder dan vijf miljoen euro konden zich inschrijven.

De vier bio-finalisten zijn:
  • Gryö (Frankrijk) Biologische snacks die zijn gemaakt met alternatieve eiwitten, zoals algen en plantaardige proteïnen.
  • Rokit Pods (VK) Biologische, veganistische drankcapsules die compatibel zijn met diverse bekende koffiezetapparaten, met trendy ingrediënten zoals matcha, yerba maté, ginseng, maca en gojibessen.
  • The Sprouted Grain Company (Israël) Eenvoudig verteerbare, biologische volkoren granen, peulvruchten, meelsoorten, noten en zaden, zonder conserveringsmiddelen.
  • Agrasys (Spanje) Het bedrijf achter Tritordeum – een Mediterrane graansoort die is verkregen uit een kruising van durumtarwe en een wilde gerstsoort. Tritordeum heeft nutritionele en agronomische voordelen en is geschikt voor een breed spectrum aan op granen gebaseerde voedselproducten en dranken.


Bron: VMT
Publicatiedatum: