Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




100% VGN, 0% BLLSHT
SNCKBR opent Europa’s grootste plantaardige restaurant in Utrecht

Na Amsterdam en Eindhoven gaat ook Utrecht aan de (not so) guilty pleasures. Onlangs openden SNCKBR-founders Allon Kijl, Melle Schellekens en Marco van Velthooven samen met twee lokale investeringspartners een vierde -volledig plantaardige- SNCKBR aan Vredenburg 28. En met 110 zitplaatsen is 'groentje' SNCKBR IV het grootste plant-based restaurant van Europa.



"Nederlanders zijn steeds bewuster van waar hun eten vandaan komt. En we zien dat meer en meer restaurants plantaardige gerechten op de kaart zetten. Maar een volwaardig all-Day restaurantconcept met alleen veganistische gerechten en dranken op een populaire locatie, dat miste ik nog. Samen met de founders van SNCKBR willen Floris Beukers en ik laten zien, of eigenlijk proeven hoe lekker de plant based keuken kan zijn. Alle geuren, kleuren, smaken en texturen zijn mogelijk", aldus Naphassa Parinussa, mede-eigenaar SNCKBR IV.



100% Restaurant

Klinker kopen? KN NT B SNCKBR TRCHT. Ultieme healthy pleasures kanen kan dan weer wel. De naam mag dan gebaseerd zijn op de klassieke snackbar, SNCKBR is verre van de in frituurvet gedoopte afhaalsnackbar. Ontbijt, lunch en diner worden aan tafel geserveerd. Met de nodige sapjes, speciaalbieren, biologische wijnen of exotische cocktails.



Bij SNCKBR IV gaan internationale klassiekers voor groen(ten). Zondigen wordt gezonder met Chinese Bao Buns, een Noord Afrikaanse Tajine, Indiase curry of een Britse Mushroom Wellington. Ook de SNCKBR-klassiekers als pizza, burgers en kapsalon gaan VGN. Pure en biologische ingrediënten lopen over naar de 'dark side' voor comfort food dat lekker, matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en, waar mogelijk, glutenvrij en koolhydraatarm is. Een leerloos interieur en fairtrade bedrijfskleding maken SNCKBR Utrecht 100% plantaardig, 100% restaurant, 0% dier.        



Voor meer informatie:
SNCKBR Utrecht
Vredenburg 28
3511 BC Utrecht
030-3107228
www.snckbr.com

Publicatiedatum: 8-6-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-8-2018 'Oudhollands' meets 'biologisch modern' in De Oude Pastorie
15-8-2018 Foodtruck Viva Vega: "zoveel mogelijk biologisch"
14-8-2018 "We ondernemen voor 80 procent duurzaam en biologisch"
10-8-2018 Pop-up-restaurant midden in het weiland
8-8-2018 Belgische profvoetballer raakt overtuigd van bio-voeding
6-8-2018 Doorstart voor voor bio-fastserviceconcept The Barn
6-8-2018 Biologische saladebar SLA geopend in Rotterdam
6-8-2018 Nu ook biologische koffiekoekjes voor de horeca
20-7-2018 Daktuin voor het EKO-gecertificeerde Hotel Court Garden
18-7-2018 "De gangbare sector ziet bio als een niche, terwijl dat het niet is."
17-7-2018 Trendtour door Gent in teken van bio en duurzaamheid
13-7-2018 Op deze 24 terrassen eet en drink je biologisch en duurzaam
12-7-2018 "Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch"
9-7-2018 Nieuwkomer in 'fastfoodland': Soil of Amsterdam
9-7-2018 Stichting EKO-keurmerk en Bionext betrokken bij Project Empowering Public Food Procurement
5-7-2018 Best gewaardeerde Out of Home Formules 2018 bekendgemaakt
3-7-2018 Streek- en bio-producten in de schijnwerkpers op CuliFair Goes
3-7-2018 "BD-minigroenten geven onze horecaklanten nieuwe opties"
3-7-2018 Een surfschool met bio-café zonder eigenaar
25-6-2018 Finalisten van de Gaia Green Awards bekend

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *