Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




100% VGN, 0% BLLSHT
SNCKBR opent Europa’s grootste plantaardige restaurant in Utrecht

Na Amsterdam en Eindhoven gaat ook Utrecht aan de (not so) guilty pleasures. Onlangs openden SNCKBR-founders Allon Kijl, Melle Schellekens en Marco van Velthooven samen met twee lokale investeringspartners een vierde -volledig plantaardige- SNCKBR aan Vredenburg 28. En met 110 zitplaatsen is 'groentje' SNCKBR IV het grootste plant-based restaurant van Europa.



"Nederlanders zijn steeds bewuster van waar hun eten vandaan komt. En we zien dat meer en meer restaurants plantaardige gerechten op de kaart zetten. Maar een volwaardig all-Day restaurantconcept met alleen veganistische gerechten en dranken op een populaire locatie, dat miste ik nog. Samen met de founders van SNCKBR willen Floris Beukers en ik laten zien, of eigenlijk proeven hoe lekker de plant based keuken kan zijn. Alle geuren, kleuren, smaken en texturen zijn mogelijk", aldus Naphassa Parinussa, mede-eigenaar SNCKBR IV.



100% Restaurant

Klinker kopen? KN NT B SNCKBR TRCHT. Ultieme healthy pleasures kanen kan dan weer wel. De naam mag dan gebaseerd zijn op de klassieke snackbar, SNCKBR is verre van de in frituurvet gedoopte afhaalsnackbar. Ontbijt, lunch en diner worden aan tafel geserveerd. Met de nodige sapjes, speciaalbieren, biologische wijnen of exotische cocktails.



Bij SNCKBR IV gaan internationale klassiekers voor groen(ten). Zondigen wordt gezonder met Chinese Bao Buns, een Noord Afrikaanse Tajine, Indiase curry of een Britse Mushroom Wellington. Ook de SNCKBR-klassiekers als pizza, burgers en kapsalon gaan VGN. Pure en biologische ingrediënten lopen over naar de 'dark side' voor comfort food dat lekker, matig in vet, vrij van geraffineerde suikers en, waar mogelijk, glutenvrij en koolhydraatarm is. Een leerloos interieur en fairtrade bedrijfskleding maken SNCKBR Utrecht 100% plantaardig, 100% restaurant, 0% dier.        



Voor meer informatie:
SNCKBR Utrecht
Vredenburg 28
3511 BC Utrecht
030-3107228
www.snckbr.com

Publicatiedatum: 8-6-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

21-6-2018 Bio-horecaketen The Barn is failliet
19-6-2018 'Plantastic! Health Hub maakt Rotterdam groenste hotspot van Nederland'
19-6-2018 "Cateringconcept gezond, biologisch, duurzaam en lokaal"
15-6-2018 Meer bio voor grootkeukens
13-6-2018 EKO-keurmerk Horeca voor The Barn Leidsche Rijn en Odin-Rio de Bio
13-6-2018 Schijn bedriegt: garagebox is biologische, duurzame broodjeszaak
11-6-2018 Maximaal 130 Nederlandse vestigingen van La Place
8-6-2018 Twaalf procent van de foodtrucks op festivals noemt zijn eten biologisch.
7-6-2018 Biologisch menu voor spelers Belgisch voetbalelftal
4-6-2018 Exki naar Duitsland en Spanje
31-5-2018 Den Haag uniek horecaconcept rijker
29-5-2018 BioPizza nieuwste plan van ondernemers BioToko
29-5-2018 App tegen voedselverspilling breidt uit naar Den Haag
29-5-2018 6x overnachten in hotel met biologisch eten
28-5-2018 Happy Tosti nu ook in Amsterdam
28-5-2018 Eerste ANWB Café opent 31 mei
23-5-2018 Studenten starten biologische saladebar
23-5-2018 Biologisch diner tijdens huwelijk prins Harry en Meghan
17-5-2018 Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar
9-5-2018 EKO-certificaat zilver voor Mr. & Mrs. Watson

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *