Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Buiteman breidt lijn hartige biscuits uit

Nieuw: Goudse kaasbolletjes met komijn

Buiteman heeft haar lijn hartige biscuits uitgebreid met een nieuwe variant: Goudse kaasbolletjes met komijn. Kaas en komijn is al sinds vele jaren een succesvolle smaakcombinatie, die door Buiteman nu vertaald is naar deze knapperige kaasbolletjes. Ovengebakken biscuits voor tussendoor of bij de borrel, welke nog lekkerder zijn als de ze even verwarmd worden in de oven of magnetron.


Al bijna 60 jaar worden de biscuits van Buiteman bereid op ambachtelijke wijze volgens traditioneel familie recept en worden deze uitsluitend in de oven gebakken. De biscuits kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zoals authentieke gerijpte kazen van Nederlandse bodem.

De biscuits van Buiteman zijn verkrijgbaar via Udea (www.udea.nl) en Natudis (www.natudis.nl).

Voor meer informatie: www.buiteman.com

Publicatiedatum :



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018