Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw in Nederland: Captain Kombucha

Captain Kombucha speelt in op de wereldwijde populariteit van kombucha, die inmiddels ook Nederland heeft bereikt. Deze natuurlijke bruisende drank komt in zes frisse smaken en is 100% biologisch.

Kombucha, wat ontstaat uit fermentatie, is gemaakt op basis van thee. Captain Kombucha is vrij van conserveringsmiddelen en bevat geen toegevoegde zoetstoffen, geur-, kleur- of smaakstoffen. Hierdoor is het een goed alternatief voor suikerrijke frisdranken.

Bruisend biologisch met meer voordelen

Captain Kombucha heeft verschillende gezondheidsvoordelen, zo draagt het bij aan een natuurlijke detox van je lichaam en verhoogt het je energie en bevat het onder andere verschillende aminozuren en enzymen. Een biologische bruisende drank die ook lekker smaakt. Door verschillende ingrediënten te mixen heeft Captain Kombucha haar recept weten te verfijnen én toegankelijker weten te maken. Het resultaat hiervan zijn de smaken: Original, California Raspberry, Coconut Summer Beach, Pineapple Peach Splash, Cayenne Pepper en Ginger Lemon.



Captain Kombucha is onder andere verkrijgbaar bij AlbertHeijn, AH To Go, Ekoplaza en Marqt.

Voor meer informatie: www.d-drinks.nl
Publicatiedatum: