Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Pom-Pie: ambachtelijke handgemaakte pies
"Enthousiast na proeven van deze Nieuw-Zeelandse lekkernij"

Tholen - Pom-Pie is een klein bedrijf dat ambachtelijke handgemaakte pies produceert. Het hartige taartje hoeft alleen even in de oven verwarmd te worden en kan vervolgens als maaltijd, lunchgerecht of snack genuttigd worden. Pom-Pie is sinds een aantal jaar ook Skal-gecertificeerd, zo geeft eigenaar Fons van der Meij aan. "Een aantal jaar geleden kregen we de vraag of we onze pasteitjes ook biologisch konden maken. Toen besloten we om dat ook te gaan doen. Inmiddels produceren we naast ons gangbare assortiment dus ook een aantal biologische varianten. Hierbij gaat het om een pie met spinazie & feta, een gehakt pie en een veggie curry pie."

Fons ziet zeker nog groeipotentieel in biologisch. "We werken er hard aan om ons biologische assortiment verder te laten groeien." Het bio-aanbod van Pom-Pie is verkrijgbaar bij Marqt en bij de drie winkels van Organic food for you. "Hier zouden we graag meer winkels binnen het natuurvoedingskanaal aan toevoegen.”


Het in Rijnsburg gevestigde bedrijf is in 2007 opgericht. Fons kwam voor het eerst in aanraking met de pie in een restaurantje in Doubtful Sound in Nieuw-Zeeland. Op aanraden van zijn reisgenote heeft hij de lokale lekkernij geproefd. "Ik was meteen enthousiast. De rest van mijn reis heb ik nog de nodige varianten geproefd en kwam ik op het idee om de pie in Nederland te introduceren." De Pom-Pies zijn er in verschillende varianten en formaten. De maten variëren van party formaat (50 gram) tot familieformaat (950 gram). De pies zijn allemaal gemaakt met een roomboterdeeg en er zitten verschillende vullingen in. Ze worden diepvries- of dagvers geleverd aan de klanten.

Voor meer informatie:

Fons van der Meij
Pom-Pie
De Maessloot 6
2231 PX Rijnsburg
0715 328838
mail@pom-pie.nl

www.pom-pie.nl

Publicatiedatum: 4-6-2018
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-6-2018 VS: Arnold, Brownberry en Oroweat brood introduceren nieuwe biologische lijn
19-6-2018 Van zorg tot brood en natuurbeheer
15-6-2018 Plannen voor bio-bakkerij in Dominicanessenklooster
15-6-2018 Frank hoopt dat zijn biologische stoet als warme broodjes over de toonbank gaan
14-6-2018 Bio-bakker Gerard Hardeman te gast bij Oké FM
4-6-2018 Nieuw: Goudse kaasbolletjes met komijn
28-5-2018 De Veldkeuken gaat verbouwen
25-5-2018 Nu ook speltpita's
18-5-2018 Biologische rawfood crackers ontstaan uit zoektocht naar oplossing allergie
15-5-2018 Driekant en EKO-keurmerk in RTL7-programma Greenproject
14-5-2018 Minder deelnemers voor duurzame taartenbakwedstrijd
14-5-2018 'De Twee Gebroeders' vertellen over bio-meel tijdens landelijke molendag
14-5-2018 "Geur van versgebakken brood stimuleert niet tot aankoop"
1-5-2018 Le Bonbon Franc nu Skal-gecertificeerd
30-4-2018 Renkumse Molen Skal-gecertificeerd
30-4-2018 Eerste bio-baktarwe sinds jaren in Friesland verbouwd
20-4-2018 Bakwedstrijd: biologische appeltaart
16-4-2018 Pré Pain heeft uitbreidingsplannen
12-4-2018 "Biologisch brood kan ook echt lekker en betaalbaar zijn"
9-4-2018 Tritordeum bereikt ook bakkersopleiding

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *