Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Driekant en EKO-keurmerk in RTL7-programma Greenproject

Biologische bakkerij, lunchroom en opleidingscentrum Driekant in Zutphen was onlangs te zien in het RTL7-programma Greenproject. De bakkerij met winkel en lunchcafé is EKO-gecertificeerd en dat was dan ook het onderwerp van het item. Ellen Oomen gaf in het item namens Stichting EKO-keurmerk meer uitleg over wat het keurmerk precies inhoudt. Ze gaf aan dat de ondernemers in de basis allemaal biologisch zijn, maar extra stappen zetten op het gebied van duurzaamheid. Volgens Ellen is het heel bijzonder dat Driekant voor zowel de horeca als de winkel het EKO-keurmerk heeft. Vervolgens kwam ondernemer Marijn Smit van Driekant aan het woord. Hij vertelde onder meer welke duurzame investeringen ze doen.


André Brouwer van de Stichting EKO-keurmerk (links) overhandigde in 2016 het EKO-keurmerk Horeca Goud 100% aan Piet en Marijn Smit.

Klik hier om het programma te bekijken.

Voor meer informatie: www.driekant.nl en www.eko-keurmerk.nl

Publicatiedatum: 15-5-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

18-5-2018 Biologische rawfood crackers ontstaan uit zoektocht naar oplossing allergie
14-5-2018 Minder deelnemers voor duurzame taartenbakwedstrijd
14-5-2018 'De Twee Gebroeders' vertellen over bio-meel tijdens landelijke molendag
14-5-2018 "Geur van versgebakken brood stimuleert niet tot aankoop"
1-5-2018 Le Bonbon Franc nu Skal-gecertificeerd
30-4-2018 Renkumse Molen Skal-gecertificeerd
30-4-2018 Eerste bio-baktarwe sinds jaren in Friesland verbouwd
20-4-2018 Bakwedstrijd: biologische appeltaart
16-4-2018 Pré Pain heeft uitbreidingsplannen
12-4-2018 "Biologisch brood kan ook echt lekker en betaalbaar zijn"
9-4-2018 Tritordeum bereikt ook bakkersopleiding
5-4-2018 Broer en zus bakken bio-biscuits
26-3-2018 Nieuw: raw psylliumvezels
23-3-2018 Prins Harry en Meghan Markle kiezen voor biologische bruidstaart
14-3-2018 'Jenneke bakt lekkernijen 100% biologisch'
12-3-2018 Samenwerking verbetert communicatie over bio-bakgraan
6-3-2018 "Ik kan uitslapen doordat mijn deeg 16 uur moet rijzen"
1-3-2018 Marlies Billens: "Goede biologische olijfolie werkt prima als broodverbeteraar"
28-2-2018 Wat bio-brood biologisch maakt
23-2-2018 EKO-keurmerk wordt gevierd met het ‘blije biologische worstenbroodje’

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *