Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

3x vegetarisch en vegan eten in Londen

Jeannette van Mullem, oprichter van 'Puur! uit eten' heeft onlangs een bezoek gebracht aan Londen. Ook daar hield ze haar ogen uiteraard open en dus heeft ze op de website www.puuruiteten.nl een update geplaatst van lekkere pure hotspots in Londen. Deze keer ging ze op zoek naar fijne restaurants met vegetarisch en vegan eten.

3x vegetarisch en vegan eten in Londen
1. Wild Food Cafe



Al een tijdje volg ik @wildfoodcafe op Instagram. Word jij ook zo blij van kleurrijke plaatjes met groenten in de hoofdrol? Wild Food Café stond dan ook bovenaan m'n Londen verlanglijstje. De knusse foodbar heeft er geen last van dat ze verstopt zitten op de eerste etage van een pand in Neal's Yard. Zelfs de lunch is zo populair dat je per shift reserveert.



Wild Food Café bewijst dat plantaardig eten gezond en lekker is. En mooi. Vrolijk word je ook nog eens van de met eetbare bloemen versierde bites & drinks. O ja, alles is ook nog eens biologisch. Reserveren dus voor je volgende vegan hotspot tour in Londen!



2. Tibits



Als veggie lover ken je Spirit Restaurant in Amsterdam en Rotterdam wellicht al? En restaurant LOFF in Breda? Tibits heeft een vergelijkbaar 'betaal wat je eet'-concept. Je schept zelf op van al het vega(n) lekkers met een keuze uit zo'n 40 gerechten.



Bij de bar haal je je drankje. En smullen maar.



Er zijn 2 locaties in Londen. Wij bezochten het restaurant in Heddon Street. De andere is aan de Bankside. Tibits vind je ook in Zwitserland.

3. The Hive Wellbeing
Voor elk wat wils. De 3 Puur! hotspots in deze blog zijn heel verschillend. En juist daarom extra leuk om te combineren als je een paar dagen in Londen bent.



Bij The Hive Wellbeing staat alles in het teken van puur Italiaans eten en drinken. Biologische en natuurlijke wijnen, waarvan er maar een paar honderd zijn geproduceerd. Bedrijfsleider Matteo vertelt je er graag alles over. Daarbij lekkere bites: biologisch en vegetarisch. Op welgeteld één duurzaam gevangen visgerecht na. Die bestellen wij niet, want we gaan voor veggie all the way!



Wat eten we? Pecorino met verrukkelijke pruimenchutney, walnoten en zuurdesembrood, artisjokhart met rucola op toast en de enige echte mozzarella, van buffel. Daarbij een rosé natuurwijn: Cantina Indigeno uit Abruzzo.

Ben je hier op zaterdag? Dan heb je extra geluk: Van 17:00 tot 19:00 uur schuif je aan voor een gratis proeverij van 2 natuurlijke wijnen.



Mijn favoriet? De Aur-oura uit Piemonte. Gecombineerd met een knapperige tortilla van rijst.



Meer Puur! uit eten in Londen
Puur! uit eten was al eerder in Londen. Toen bezochten we Leon, Natural Kitchen, Mildreds, Notting Hill, de Borough Market… Lees hier meer over biologisch en vegetarisch in Londen.
Publicatiedatum: