Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

3x vegetarisch en vegan eten in Londen

Jeannette van Mullem, oprichter van 'Puur! uit eten' heeft onlangs een bezoek gebracht aan Londen. Ook daar hield ze haar ogen uiteraard open en dus heeft ze op de website www.puuruiteten.nl een update geplaatst van lekkere pure hotspots in Londen. Deze keer ging ze op zoek naar fijne restaurants met vegetarisch en vegan eten.

3x vegetarisch en vegan eten in Londen
1. Wild Food CafeAl een tijdje volg ik @wildfoodcafe op Instagram. Word jij ook zo blij van kleurrijke plaatjes met groenten in de hoofdrol? Wild Food Café stond dan ook bovenaan m'n Londen verlanglijstje. De knusse foodbar heeft er geen last van dat ze verstopt zitten op de eerste etage van een pand in Neal's Yard. Zelfs de lunch is zo populair dat je per shift reserveert.Wild Food Café bewijst dat plantaardig eten gezond en lekker is. En mooi. Vrolijk word je ook nog eens van de met eetbare bloemen versierde bites & drinks. O ja, alles is ook nog eens biologisch. Reserveren dus voor je volgende vegan hotspot tour in Londen!2. TibitsAls veggie lover ken je Spirit Restaurant in Amsterdam en Rotterdam wellicht al? En restaurant LOFF in Breda? Tibits heeft een vergelijkbaar 'betaal wat je eet'-concept. Je schept zelf op van al het vega(n) lekkers met een keuze uit zo'n 40 gerechten.Bij de bar haal je je drankje. En smullen maar.Er zijn 2 locaties in Londen. Wij bezochten het restaurant in Heddon Street. De andere is aan de Bankside. Tibits vind je ook in Zwitserland.

3. The Hive Wellbeing
Voor elk wat wils. De 3 Puur! hotspots in deze blog zijn heel verschillend. En juist daarom extra leuk om te combineren als je een paar dagen in Londen bent.Bij The Hive Wellbeing staat alles in het teken van puur Italiaans eten en drinken. Biologische en natuurlijke wijnen, waarvan er maar een paar honderd zijn geproduceerd. Bedrijfsleider Matteo vertelt je er graag alles over. Daarbij lekkere bites: biologisch en vegetarisch. Op welgeteld één duurzaam gevangen visgerecht na. Die bestellen wij niet, want we gaan voor veggie all the way!Wat eten we? Pecorino met verrukkelijke pruimenchutney, walnoten en zuurdesembrood, artisjokhart met rucola op toast en de enige echte mozzarella, van buffel. Daarbij een rosé natuurwijn: Cantina Indigeno uit Abruzzo.

Ben je hier op zaterdag? Dan heb je extra geluk: Van 17:00 tot 19:00 uur schuif je aan voor een gratis proeverij van 2 natuurlijke wijnen.Mijn favoriet? De Aur-oura uit Piemonte. Gecombineerd met een knapperige tortilla van rijst.Meer Puur! uit eten in Londen
Puur! uit eten was al eerder in Londen. Toen bezochten we Leon, Natural Kitchen, Mildreds, Notting Hill, de Borough Market… Lees hier meer over biologisch en vegetarisch in Londen.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018