Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Le Bonbon Franc nu Skal-gecertificeerd

Le Bonbon Franc staat voor 'Het (H)eerlijke Snoepje' en ontwikkelt sinds 2014 glutenvrije bakmixen voor mensen die bewust en actief met hun gezondheid bezig zijn. "Want uit eigen ervaring weten wij dat ook in een verantwoord voedingspatroon ruimte over kan blijven voor iets lekkers. Maar dan wel een lekker, gezonder en smeuÔg glutenvrij stukje taart. Wij hebben het Skal-certificaat behaald waardoor onze etiketten vanaf nu voorzien zullen zijn van het biologische logo", vertelt Natalie Rocha, oprichter van Le Bonbon Franc.



Ze geeft aan dat Le Bonbon Franc met deze bakmixen het stuk gemak willen bieden zodat iedereen in een handomdraai gezond gebak kan maken en dat het vooral leuk is om dit zelf te bakken. "Het Paleo brood bijvoorbeeld maak je al binnen 2 minuten. Er hoeven enkel nog verse ingrediŽnten zoals onder andere eieren, avocado, courgette, wortels en kokosboter aan toegevoegd te worden, die vermeld staan op de voorkant van de verpakking. Vandaar ons motto: Wij helpen je op weg, jij doet de rest!"
 
De bakmixen zijn samengesteld door een orthomoleculair voedingsdeskundige en bestaan uit hoogwaardige kwaliteit ingrediŽnten van biologische oorsprong die vrij zijn van e-nummers, geraffineerde suikers, tarwe, gluten, dextrose, witte rijstmeel, aardappel- en maÔszetmeel. Natalie: "Wij zijn dan ook al jaren in Nederland uniek met ons product. Zo bestaat de basis voor de bakmixen uit ingrediŽnten die nog boordevol belangrijke voedingsstoffen zitten. En hebben alle ingrediŽnten een bijzondere eigenschap die zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel en voor een snel verzadigd gevoel. Bovendien bevatten de ingrediŽnten veel vezels en stimuleren ze de groei van positieve bacteriŽn in de darmen ter bevordering van spijsverteringsenzymen wat je gezondheid ten goede komt."
 
Op dit moment zijn via de webshop verschillende bakmixen te koop waarmee met gemak zoet gebak of brood gemaakt kan worden. Het gaat om onder andere worteltaart, brownies, kaneelkoekjes, zacht Paleo brood en een mix voor Paleo crackers. De Paleo broden en brownies kunnen zelfs als vegan versie gemaakt worden. "Maar, let op als je nog niet gewend bent om minder suiker te gebruiken want het gebak is misschien minder zoet dan je verwacht. Door onze bakmixen te gebruiken kan iedereen ervaren dat het ook met gezonder gebak of brood iedere dag een feestje kan zijn", besluit Natalie.



Voor meer informatie: www.lebonbonfranc.com

Publicatiedatum: 1-5-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

18-5-2018 Biologische rawfood crackers ontstaan uit zoektocht naar oplossing allergie
15-5-2018 Driekant en EKO-keurmerk in RTL7-programma Greenproject
14-5-2018 Minder deelnemers voor duurzame taartenbakwedstrijd
14-5-2018 'De Twee Gebroeders' vertellen over bio-meel tijdens landelijke molendag
14-5-2018 "Geur van versgebakken brood stimuleert niet tot aankoop"
30-4-2018 Renkumse Molen Skal-gecertificeerd
30-4-2018 Eerste bio-baktarwe sinds jaren in Friesland verbouwd
20-4-2018 Bakwedstrijd: biologische appeltaart
16-4-2018 Prť Pain heeft uitbreidingsplannen
12-4-2018 "Biologisch brood kan ook echt lekker en betaalbaar zijn"
9-4-2018 Tritordeum bereikt ook bakkersopleiding
5-4-2018 Broer en zus bakken bio-biscuits
26-3-2018 Nieuw: raw psylliumvezels
23-3-2018 Prins Harry en Meghan Markle kiezen voor biologische bruidstaart
14-3-2018 'Jenneke bakt lekkernijen 100% biologisch'
12-3-2018 Samenwerking verbetert communicatie over bio-bakgraan
6-3-2018 "Ik kan uitslapen doordat mijn deeg 16 uur moet rijzen"
1-3-2018 Marlies Billens: "Goede biologische olijfolie werkt prima als broodverbeteraar"
28-2-2018 Wat bio-brood biologisch maakt
23-2-2018 EKO-keurmerk wordt gevierd met het Ďblije biologische worstenbroodjeí

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *