Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vegenement strijkt neer in Zeeland

Lifestyle-event heeft biologisch en fairtrade hoog in het vaandel

Op 29 april komt Vegenement naar Goes. Vegenement biedt vegan, lactosevrije, plasticarme lifestyle-events waarbij biologisch en fairtrade hoog in het vaandel staan. Bedrijven uit Nederland en België zullen zich presenteren op de Grote Markt in Goes. Van schoenen tot fruitijs, van lactosevrije vegan kaas tot fleurige sokken, van duurzame energie tot biologisch veganistische bar en nog veel meer.



Al jaren wordt de veganistische lifestyle in heel Nederland steeds populairder. "We kregen zo vaak het verzoek om eens een Vegenement in Zeeland te organiseren, dat we de haalbaarheid onderzocht hebben. Er kwamen snel enorm enthousiaste reacties en we zagen echt de mogelijkheden in het prachtige Zeeuwse land. Het blijkt ook echt een heel fijne samenwerking met de gemeente en lokale leveranciers", aldus Christine Burgemeester, directeur Vegetafel en Vegenement.

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Veganisme, Bite Back, Partij voor de Dieren werkgroep Zeeland en Melief gaat een heel mooie themadag tot stand komen. Duurzaam en veganistisch. Op 29 april kunnen bezoekers gratis komen genieten van de ontspannen sfeer die de lifestyle evenementen van Vegenement kenmerkt.



Vegenement Goes is een unieke themamarkt, zeker niet alleen interessant voor veganisten. Iedereen die geïnteresseerd is in een duurzame lifestyle, dierenvrienden, mensen met lactose-intolerantie, maar ook voor wie gewoon een leuk duurzaam cadeau zoekt. De standhouders informeren bezoekers over sokken van gerecycled bio katoen, kaas maar dan niet gemaakt van melk, het veganistisch voeren van huisdieren en nog veel meer.

Vegenement is vijf jaar geleden opgericht en heeft als doel mooie, gezellige, laagdrempelige en duurzame evenementen te organiseren. Vegenement is genomineerd als Duurzame Onderneming 2018. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel van deze evenementen.

Voor meer informatie: www.vegetafel.nl en www.vegenement.nl
Publicatiedatum: