Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Allereerste vergadering tussen OPTA en IFOAM-EU

Op 12 april markeerde de gelegenheid van de eerste officiƫle ontmoeting tussen IFOAM-EU en de Organic Processing and Trade Association (OPTA). Het doel van de bijeenkomst was om te bespreken hoe beide organisaties het beste kunnen samenwerken in de biologische sector. Een succesvolle vergadering werd gehouden waarin beide partijen duidelijk de noodzaak en belang uitte van nauwe samenwerking tussen IFOAM-EU en OPTA.


Op de foto van links naar rechts: Benedetta Merlo (OPTA manager), Karst Kooistra (bestuurslid OPTA en inkoopdirecteur Tradin), Christopher Stopes (Directeur IFOAM-EU), Gerard Versteegh (Directeur Tradin), Bavo van den Idsert (Directeur Bionext), Eduardo Cuoco, (Directeur IFOAM-EU)

Tradin Organic was er trots op deze bijeenkomst te mogen houden op hun hoofdkantoor in Amsterdam. Als eerste commercieel lid van IFOAM en als een van de oprichters van OPTA zijn we erg blij om de dialoog tussen beide organisaties te faciliteren. We hopen dat beide organisaties zullen bijdragen aan het promoten van de interesse van de hele biologische sector en we zijn blij dat we beide organisaties kunnen blijven ondersteunen.

OPTA is vorig jaar opgericht door een groep Europese biologische handelaren en verwerkers. OPTA heeft de ambitie om de leidende organisatie te worden voor de promotie van biologische verwerking en handel in Europa. OPTA nodigt alle bedrijven uit die toegewijd zijn aan biologische handel en verwerking om toe te treden.

Voor meer informatie:
www.opta-eu.org | info@opta-eu.org
www.ifoam-eu.org |info@ifoam-eu.org
www.tradinorganic.com | marketing@tradinorganic.com
Publicatiedatum: