Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stormloop op Natural Branding tattoos

Afgelopen weekend kondigde Eosta aan 50 gratis tattoos weg te geven, gezet met de Natural Branding lasermachine in Waddinxveen. Met deze lasermachine voorziet Eosta normaal gesproken biologische groenten en fruit van lasertattoos om plasticverspilling te voorkomen. Volgens de bijgevoegde foto’s kon het ook prima op de huid, inktvrij en milieuvriendelijk. Eosta wilde de tattoos weggeven "om iets terug te doen" na het winnen van de NL Packaging Award in maart voor Natural Branding.



Op sociale media leverde het berichtje duizenden views op en tientallen liefhebbers meldden zich aan voor een EKO-logo in monochroom. Die zou vrijdag 6 april gezet worden. Eosta: "Helaas moeten we aankondigen dat de tattoosessie vrijdag niet kan doorgaan, want het betrof hier een 1 aprilgrap... voor alle duidelijkheid willen we benadrukken dat de lasermachines absoluut niet geschikt zijn om tattoos op menselijke huid te zetten. Dat kan brandwonden opleveren en geen mooi plaatje… Maar voor groenten & fruit blijven we de machine uiteraard inzetten. Gelukkig blijft het daarvoor ook stormlopen."

Voor meer informatie: www.eosta.com
Publicatiedatum: