Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Groeiende bio-assortiment zal verder uitgebouwd worden"

Opvolger gevonden voor TonS Mosterd en Heerlijkheden

Tholen - Ton Schroer, oprichter van TonS Mosterd en Heerlijkheden in Zierikzee heeft in Arthus de Bousies een opvolger gevonden. "Ik ben heel opgelucht en draag het bedrijf de komende tijd met een gerust gevoel aan hem over. Arthus brengt nieuw elan en nieuwe energie binnen TonS Mosterd en Heerlijkheden", vertelt Ton. Hij zal zeker actief blijven binnen het bedrijf, maar wat meer op de achtergrond. "Ik blijf de leuke dingen doen, zoals de beurzen en productontwikkeling. Wel moet ik nog heel erg wennen aan het idee."

Hij raakte al snel enthousiast toen hij in gesprek ging met Arthus. "Het is een klein wereldje, dus ik kende hem al wel. Ik wist meteen dat dit iemand was waar we iets mee konden." Ton benadrukt dat er voor klanten en leveranciers heel weinig zal veranderen. "Eigenlijk geldt dit alleen voor het bankrekeningnummer en het BTW-nummer. Onder leiding van Arthus zal het groeiende bio-assortiment van TonS verder uitgebouwd worden."


Arthus en Ton.

Ton meldde het nieuws afgelopen vrijdag 23 maart in deze mail aan zijn klanten en leveranciers:

Met veel liefde en plezier heb ik sinds 1978 mijn TonS Mosterd en Heerlijkheden uitgebouwd. Sinds 1980 breng ik al Biologische mosterd op de markt. Ook had ik al in 1979 de enige echte Belze Majoneis – ook toen al zonder suiker of E-nummers – als merk gedeponeerd en sinds die tijd met succes verkocht.
 
Sinds het begin in 1978, met mijn bakfiets en op 12 vierkante meter bedrijfsruimte, is TonS Mosterd en Heerlijkheden, via vestigingen in Krommenie, Roosendaal, en Zundert, nu uitgegroeid tot een mooi bedrijf op 2500 vierkante meter te Zierikzee. Inmiddels zijn we ook al heel wat jaren zelfvoorzienend met zonnestroom, en rijden we met enkele 100% elektrische auto's. Na diverse hoogtepunten werd het echter tijd om over de verdere toekomst na te denken.
 
Door mijn leeftijd en gezondheids-issues, besloot ik vorig jaar definitief naar een oplossing voor de toekomst te zoeken. Inmiddels, na het overwegen en onderzoeken van de verschillende mogelijkheden, zie ik met trots de geschikte opvolger in Arthus de Bousies.
 
Arthus heeft met veel passie zijn mayonaisefabriek Natura in België tot bloei gebracht. Met TonS Mosterd en Heerlijkheden heeft hij een mooie aanvulling qua assortiment en distributie. Zelf blijf ik nog parttime meewerken, dus de continuïteit is gewaarborgd.

Natuurlijk mag u me gewoon blijven mailen en appen, maar nu eerst mijn hartelijke dank voor het vertrouwen en de samenwerking in al de voorbije jaren.
 
En zie... Mag ik u nu voorstellen... Arthus, ook een mayonaisemaker met passie!

"Ik ben Arthus, 35 jaar en wonend ten zuiden van Brussel. Ik ben opgegroeid in de buurt van Gent. Sinds 2006 ben ik al actief in de levensmiddelen, eerst in de verkoop van chocolade en sinds 2012 als manager van Natura (www.natura.be).
 
Zoals met Natura, is het de bedoeling om voor continuïteit te gaan. Ton heeft uitstekend werk geleverd en delicieuze producten ontwikkeld. Mijn bedoeling is gewoon dit verder te doen. Even goed als Ton zal een uitdaging zijn, maar we gaan ons best doen! Wij gaan gewoon verder produceren in Zierikzee met hetzelfde gedreven team, ondersteund door Ton. Wees gerust; aan de producten verandert er niets.
 
Ik hoop jullie allemaal in de nabije toekomst te kunnen ontmoeten. Zou u dringende vragen hebben, stuur me dan een mail."

Voor meer informatie: info@tonsmosterd.nl en arthus@tonsmosterd.com