Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Louise Luttikholt nieuwe directeur IFOAM Organics International

De Nederlandse Louise Luttikholt zal de rol van uitvoerend directeur bij IFOAM Organics International gaan vervullen. Louise is opgegroeid op een kleine familieboerderij in de Achterhoek en heeft uitgebreide ervaring binnen de biologische landbouw, handel en ontwikkelingssamenwerking op zowel strategisch, regelgevend als managementniveau.

Sinds 2014 heeft ze gewerkt als de directeur van Helvetas Duitsland en Senior Adviseur Duurzame Landbouw bij Helvetas Zwitserland. Hier heeft ze de nieuwe organisatie Helvetas Duitsland opgezet en de leiding over de organisatie genomen.



Hiervoor heeft ze verschillende rollen vervuld bij Fairtrade International, IFOAM Organics International, Biologica en anderen. Deze brede ervaring vormt een waardevolle voorbereiding voor hier nieuwe rol als uitvoerend directeur. 

Louise: "Ik ben vereerd dat het World Board mij heeft aangewezen als de nieuwe uitvoerend directeur van IFOAM Organics International. Het werk van de organisatie is een grote inspiratie voor mij en ik kijk ernaar uit om de nieuwe strategie en de Organic 3.0 verder in de praktijk te brengen."

Haar professionele focus op duurzaamheid wordt weerspiegeld door haar persoonlijke levensstijl. Louise leeft volgens de Regels van de Biologische Landbouw en was de drijvende kracht achter de formulering van deze regels. Ze wil een veerkrachtige biologische sector opbouwen om een breed publiek en belanghebbenden te laten zien dat de biologische landbouw helend werkt voor de wereld. In haar vrije tijd vindt Louise het leuk om biologisch te tuinieren en nieuwe, heerlijke vegetarische recepten te vinden.

Voor meer informatie: www.ifoam.bio
Publicatiedatum: