Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rio de Bio wil aansluiten bij Odin

Het bestuur van Rio de Bio en de directie van de biologische winkelketen Odin hebben het voornemen de winkel van Rio de Bio aan de Adelaarsstraat in Utrecht aan te laten sluiten bij Odin. Beide partijen hebben hiertoe op 5 februari een intentieovereenkomst gesloten. 

In de komende weken zal de algemene ledenvergadering van Rio de Bio (130 leden) hierover een besluit nemen. Bij goedkeuring zal de winkel naar verwachting in de loop van maart een Odin-winkel worden. In de tussentijd blijft de gewoon winkel open.

Coöperatiewinkel Rio de Bio bestaat al meer dan 25 jaar en is in Utrecht zeer bekend. Het is een winkel met een gezellig buurtgevoel en met klanten uit de hele stad. Aandacht voor biologische en lokale producten staat centraal. Wanneer de aansluiting doorgaat wordt Rio de Bio de 2e Odin-winkel in de stad Utrecht. Er is al een coöperatiewinkel van Odin aan de Biltstraat. 

Odin bestaat 35 jaar en is de grootste biologische voedselcoöperatie van Nederland. De coöperatie heeft nu bijna 6.000 leden en hun aantal groeit snel. Leden betalen maandelijks een bijdrage en krijgen daarvoor ledenvoordeel. Odin-leden hebben inspraak in het beleid van de coöperatie via de ledenraad. Odin heeft 19 winkels, een groothandel en een bezorgdienst. Daarnaast heeft Odin een eigen imkerij en een biodynamische boerderij. Alles 100% biologisch en het liefst biodynamisch. 

Voor meer informatie: www.odin.nl
Publicatiedatum: