Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Donderdag 22 februari, met Michiel Rietveld

Avondklas over de invloed van sterren en planeten

Michiel Rietveld laat tijdens de Avondklas op donderdag 22 februari de bewegingen aan de hemelkoepel doorzien. Hij vertelt hoe sterren en planeten invloed hebben op het leven op aarde en hoe zowel oude als nieuwe culturen in de wereld hiermee rekening hielden, en houden. Dit najaar publiceerde hij hierover zijn nieuwe boek Houden van sterren en planeten. De Avondklas wordt gehouden in de Warmonderhofzaal op Warmonderhof, Wisentweg 12 te Dronten. Aanvang 20.00 uur. 

Michiel Rietveld is oud-docent van Warmonderhof en oprichter van natuur- en voedingsinstituut Kraaybeekerhof. Zijn meest recente boek is het logische vervolg op zijn boeken Houden van de Aarde en Wordt vervolgd (houden van mensen). Alle boeken zijn deze avond te koop.

Over Warmonderhof Avondklassen

De Warmonderhof Avondklassen zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten, om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, voeding en ondernemerschap. Aan gasten van buiten Warmonderhof wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De Avondklassen worden mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof en Aeres MBO Dronten Warmonderhof. 

Voor meer informatie: www.warmonderhof.nl
Publicatiedatum: