Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oman: supermarktketen Mars opent biologische afdeling

Supermarktketen Mars in Muscat, Oman heeft een specialeafdeling geopend voor 100% natuurlijke en biologische groenten en fruit. Deproducten zijn in samenwerking met de Pairidaeza Organic Farm in Oman geteeld.

Bij de opening waren Narjes Mohamed Mirza, eigenaar enoprichter van Pairidaeza Organic Farm, de heer Vinod, en directeur van MarsInternational, Najeev Vinod, uitvoerend directeur aanwezig. Opde nieuwe afdelingen wordt een grote diversiteit aan groenten gepresenteerd,waaronder tomaten, komkommer, paprika, aubergine, kool, sla en knolraap. Marszal de biologische producten gaan promoten in hun winkels door het gehele land.

"We zijn enthousiast over het promoten van lokalebiologische alternatieven en willen consumenten graag bewuster boodschappen latendoen. We zijn ontzettend blij dat we onderdeel uitmaken van dit initiatief omklanten de beste en meest gezonde te kunnen bieden", zegt Vinod.

"We verkopen groentenen fruit dat lokaal is geteeld en gecertificeerd door het ministerie vanLandbouw en Oncecert. Het doel is om in alle winkels snel een biologischeafdeling te openen", vertelt Naveej Vinod.

Publicatiedatum: