Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




BioBandits-producten nu ook in portieverpakking en emmers
"Groeiende vraag vanuit horeca en catering"

Tholen - Ook vanuit de horeca is steeds meer interesse naar de biologische dressings, ketchups en mayonaises van BioBandits. Daarom is er voor gekozen om de bestaande producten in andere verpakkingen aan te gaan bieden, geeft Pieter Bas Alferink aan. "We krijgen steeds meer vraag vanuit het horecasegment, onder meer vanaf de Nederlandse markt. Daarom bieden we al onze producten vanaf nu ook aan in emmers van 5 liter. We hopen dat daar op de komende BIOFACH ook interesse vanuit het buitenland voor zal komen."



Het in Driel gevestigde BioBandits investeert daarnaast in portieverpakkingen. "Aan de andere kant willen cateraars juist gebruik maken van portieverpakkingen. De eerste vraag hiernaar kwam vanuit ScandinaviŰ. Daarom is een aantal producten vanaf nu in een potje van 50 milliliter verkrijgbaar. Hierbij gaat het om onze ketchup, mayonaise en ei-vrije mayo. We starten met deze producten omdat hiernaar de meeste vraag is vanuit het out-of-home-kanaal."

Pieter Bas hoopt de horecaverpakkingen via diverse groothandels af te kunnen gaan zetten. "We beleveren ook diverse biologische horecaklanten rechtstreeks." BioBandits staat van 14 tot en met 17 februari op de BIOFACH in Neurenberg (hal 5, stand 5-122).

Voor meer informatie:

Pieter Bas Alferink
BioBandits
Honingveldsestraat 7A
6665 CA Driel
T: 038-2303942
Pieterbas@biobandits.nl
www.biobandits.com

Publicatiedatum: 5-2-2018
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-2-2018 Vegan winkel en biologische lunchroom in Gouda geopend
8-2-2018 Bio-fastfoodketen The Barn vˇˇr de zomer naar 8 vestigingen
30-1-2018 De Kas wederom 'Beste Biologische Restaurant'
23-1-2018 Daphne bio(m)ijsje ge´ntroduceerd tijdens de Bio-beurs
16-1-2018 Bistro De Stadshoeve ontvangt EKO-keurmerk Horeca Goud
15-1-2018 Masterclasses en proeverijen op Foodplein Bio-beurs
10-1-2018 Horeca zet in op zoutbewust eten
10-1-2018 Bronzen EKO-keurmerk voor cateraar De Goede Snackbar
10-1-2018 BookDinners: alternatief voor 'dure' boekingssites
2-1-2018 Omzetstijging Exki, maar ook nettoverlies toegenomen
22-12-2017 Afrekenen per gram in Gentse restaurant Lekker GEC
21-12-2017 "Goede voeding om gezond te groeien en te spelen"
21-12-2017 "De groene beweging begint zich te verspreiden in Nederland"
18-12-2017 Vooral festivals populair in groeiende evenementensector
15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *