Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




BioBandits-producten nu ook in portieverpakking en emmers
"Groeiende vraag vanuit horeca en catering"

Tholen - Ook vanuit de horeca is steeds meer interesse naar de biologische dressings, ketchups en mayonaises van BioBandits. Daarom is er voor gekozen om de bestaande producten in andere verpakkingen aan te gaan bieden, geeft Pieter Bas Alferink aan. "We krijgen steeds meer vraag vanuit het horecasegment, onder meer vanaf de Nederlandse markt. Daarom bieden we al onze producten vanaf nu ook aan in emmers van 5 liter. We hopen dat daar op de komende BIOFACH ook interesse vanuit het buitenland voor zal komen."



Het in Driel gevestigde BioBandits investeert daarnaast in portieverpakkingen. "Aan de andere kant willen cateraars juist gebruik maken van portieverpakkingen. De eerste vraag hiernaar kwam vanuit Scandinavië. Daarom is een aantal producten vanaf nu in een potje van 50 milliliter verkrijgbaar. Hierbij gaat het om onze ketchup, mayonaise en ei-vrije mayo. We starten met deze producten omdat hiernaar de meeste vraag is vanuit het out-of-home-kanaal."

Pieter Bas hoopt de horecaverpakkingen via diverse groothandels af te kunnen gaan zetten. "We beleveren ook diverse biologische horecaklanten rechtstreeks." BioBandits staat van 14 tot en met 17 februari op de BIOFACH in Neurenberg (hal 5, stand 5-122).

Voor meer informatie:

Pieter Bas Alferink
BioBandits
Honingveldsestraat 7A
6665 CA Driel
T: 038-2303942
Pieterbas@biobandits.nl
www.biobandits.com

Publicatiedatum: 5-2-2018
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-8-2018 'Oudhollands' meets 'biologisch modern' in De Oude Pastorie
15-8-2018 Foodtruck Viva Vega: "zoveel mogelijk biologisch"
14-8-2018 "We ondernemen voor 80 procent duurzaam en biologisch"
10-8-2018 Pop-up-restaurant midden in het weiland
8-8-2018 Belgische profvoetballer raakt overtuigd van bio-voeding
6-8-2018 Doorstart voor voor bio-fastserviceconcept The Barn
6-8-2018 Biologische saladebar SLA geopend in Rotterdam
6-8-2018 Nu ook biologische koffiekoekjes voor de horeca
20-7-2018 Daktuin voor het EKO-gecertificeerde Hotel Court Garden
18-7-2018 "De gangbare sector ziet bio als een niche, terwijl dat het niet is."
17-7-2018 Trendtour door Gent in teken van bio en duurzaamheid
13-7-2018 Op deze 24 terrassen eet en drink je biologisch en duurzaam
12-7-2018 "Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch"
9-7-2018 Nieuwkomer in 'fastfoodland': Soil of Amsterdam
9-7-2018 Stichting EKO-keurmerk en Bionext betrokken bij Project Empowering Public Food Procurement
5-7-2018 Best gewaardeerde Out of Home Formules 2018 bekendgemaakt
3-7-2018 Streek- en bio-producten in de schijnwerkpers op CuliFair Goes
3-7-2018 "BD-minigroenten geven onze horecaklanten nieuwe opties"
3-7-2018 Een surfschool met bio-café zonder eigenaar
25-6-2018 Finalisten van de Gaia Green Awards bekend

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *