Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Originele ingrediënten die je nu nog niet tegen komt"

Wat hebben de Fire Fighter en Body Guard met elkaar gemeen?

Tholen - Fire Fighter, Clean Care, Super Shape, Well Being en Body Guard. Dit zijn de namen van de 5 nieuwe varianten van Thee Van Oordt. "Hiermee bestaat het assortiment inmiddels uit 12 varianten. We hebben het vernieuwde merk Thee Van Oordt twee jaar geleden gepresenteerd en vonden het hoog tijd voor wat nieuwe smaken", vertelt Timothy Nuijen.



Hij geeft aan dat in de ontwikkeling goed gekeken is naar wat er al op de markt verkrijgbaar is en wat de trends zijn. "We hebben ons allereerst afgevraagd wat we nog misten in ons assortiment. We gingen hierbij voor originele ingrediënten die je nu nog niet tegen komt in thee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kurkuma en de moringa-plant. Ook gaan we voor ingrediënten die van nature een bepaalde werking hebben. Hierbij hebben we uiteraard ook de werking van de eerste zeven varianten in ogenschouw genomen. De Clean Care is bijvoorbeeld een ontzuringsthee, wat een mooie aanvulling is op onze detox-thee, Refresh Yourself."



Twee van de nieuwe thee-varianten zijn gemaakt op basis van kruiden en drie zijn gebaseerd op groene thee, meent Timothy. "De 'Fire Fighter - Anti Inflammatory' is een groene thee met onder meer gember, munt en kurkuma. De 'Clean Care - De-acidification' bevat koriander en venkel. En de vlierbloesem, rozenblaadjes, citroenschil en kaneel maken deze thee weer wat frisser. In de 'Super Shape - Digesting' verwerken we paardenbloem, brandnetel, venkel en limoen. Dit geeft deze thee een friszoete smaak." De Moringa-plant is terug te vinden in de 'Well Being - Multi Vitamin' en de 'Body Guard - Vitalise' is een groene thee die onder meer zoethout en kardemom (familie van gember) bevat.



Ook over het kleurgebruik voor de verpakkingen is goed nagedacht. "Qua kleurgebruik vullen de nieuwe varianten het bestaande aanbod prima aan. Het liefst zien we natuurlijk dat partijen de hele lijn verkopen, maar we zien bijvoorbeeld ook kansen in afwisseling met bijvoorbeeld drie van de nieuwe naast twee van de oude smaken."



Axxent Masters in Tea zal net als de voorgaande jaren weer aanwezig zijn op de komende BIOFACH in Neurenberg (14 tot en met 17 februari). In de stand kunnen bezoekers proeven van de nieuwe varianten en meer informatie over de gehele lijn inwinnen. "De hele stand heeft dit keer een 'Thee Van Oordt'-uitstraling. Ook de vraag buiten de landsgrenzen neemt toe, onder meer vanuit Duitsland en Italië. We zijn dan ook benieuwd wat onze deelname dit jaar zal opleveren", besluit Timothy.



Klik hier voor meer informatie over de nieuwe varianten.


Alle Thee Van Oord-varianten bij elkaar.

Voor meer informatie:

Timothy Nuijen
Axxent Masters in Tea
Avelingen West 50
4202 MV Gorinchem
0183 407490
timothy@masters-in-tea.com
www.theevanoordt.nl