Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: biologische boerenmarkt in New Jersey

De nieuwe 'Profeta Farms Market' die op dit moment nog gebouwd wordt en in de lente van 2018 open zal gaan, zal een van de meest complete bio- markten van New Jersey (VS) worden. Alle producten zullen op het bedrijf zelf geteeld worden en zijn gecertificeerd door het USDA. Met de markt wordt de sector van verse, lokaal geteelde en biologische producten naar een nieuwe hoogte getild. 



Profeta Farms, heeft op dit moment een markt van 500 m2 die jaarrond open is. Op de markt is een grote verscheidenheid aan producten te vinden, van verschillende soorten sla, boerenkool, tomaten, mais, broccoli en watermeloen tot aardappelen, uien, wortelen, bieten en sjalotten (dankzij kassen die uitgerust zijn met high tech systemen waarmee in koude maanden op water kan worden geteeld). Ook worden op de markt rundvlees, kip, eieren en varkensvlees verkocht die ook van Profeta Farms komen. 

Lees meer op myCentralJersey.com (Susan Bloom)
Publicatiedatum: