Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beefcoin lanceert token voor uitbreiding bio-rundvleesproductie

BeefCoin, een samenwerkingsverband tussen een restaurantketen uit Moskou, Meat Desire, en veehouderij Melbard LLC, heeft op 1 januari hun token (BEEF) gelanceerd.

De twee bedrijven hebben hun bestaande activiteiten gebruikt om een structuur te creƫren van productie en levering van biologisch rundvlees van wei tot restaurant en hebben hun huidige biologische rundvlees bedrijven uitgebreid.

Melbard LLC, een bedrijf uit Moskou dat eigenaar is van een veehouderij in de Penza regio in Rusland, is een samenwerking aangegaan met Meat Desire, een restaurantketen in Moskou die biologische rundvleesproducten serveert. 

Het BeefCoin project wil de intensieve technologieĆ«n die gebruikt worden in de veeteelt en de productie van rundvlees wegnemen door een structuur op te zetten van weide naar restauranttafel, en gasten volledig biologisch vlees aanbieden. 

Na de instelling van economische sancties tegen Rusland in 2014 ervaart de Russische landbouw sector nu een nieuwe renaissance door de groei van het aantal binnenlandse producenten. 

Ook restaurants in Moskou bloeien op, vooral de restaurants die biologische producten serveren.

BeefCoin heeft, anders dan de meeste Initial Coin Offering (ICO) tokens op de huidige markt, al een bestaande infrastructuur. Zo heeft Meat Desire, de restaurantketen waarmee het project het biologische rundvlees aan de consument wil leveren, al twee restaurants in het centrum van Moskou, en een slagerij. 

Melbard LLC bestaat uit een veehouderij die de rundvleesproducten aan de Meat Desire restaurants zal gaan leveren. Het bedrijf heeft 500 Aberdeen-Angus koeien en een complete vleesverwerkingsfaciliteit. 

De opbrengst van de verkoop van de BEEF tokens zal gebruikt worden om zes extra locaties van de Meat Desire restaurants te open in Moskou en om het veebedrijf van Melbard LLC uit te breiden. 

Voor meer informatie over BeefCoin en de algemene voorwaarden van de Token Verkoop, kijk op https://beefcoin.org.

Bron: Melbard LLC en Meat Desire
Publicatiedatum: