Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Noble House trekt beursdeelname breder
"Laten zien hoe veelzijdig Bertyn seitan is"

Tholen - Noble House is dit jaar op de Bio-beurs te vinden in standnummer 157. Tim Spek vertelt daar alles over de producten van Bertyn, Amanprana en Pineo. "Er zal speciale aandacht zijn voor de Botanicomixen van Amanprana en de Bertyn-seitan. Daarmee maken we een currysalade klaar", aldus Tim. Hij geeft aan dat ze ook aanwezig zijn op het Ondernemersplein. "Daar kunnen bezoekers genieten van een gezichtsmassage en scrub. Roos van Biobeautycompany gebruikt hiervoor producten van Amanprana. Op donderdag zijn de bezoekers van harte welkom bij de kookdemonstratie van Jeroen van Deursen. De kok van landgoed Rhederoord zal een aantal inspirerende gerechten maken met Bertyn seitan. Hiermee laat hij zien hoe veelzijdig deze vleesvervanger is."



Tim licht alvast een tipje van de sluier op:
  • Salade van quinoa met gehakt van Bertyn seitan, gemarineerde Hollandse groenten en dressing van oude sherry azijn;
  • Gerookte en gegrilleerde Bertyn spelt seitan steak met truffelmayonaise, zoetzure paddenstoelen en postelein;
  • Bertyn Seitan gehakt met sap van stoofperen, geiser wildeman stoofperen in rode wijn gegaard en knolselderijcrčme met siroop van aceto balsamico en truffel.

Voor meer informatie: tim@noble-house.tk en www.bertyn.eu, www.noble-house.tk, www.pineo.cat

Publicatiedatum: 12-1-2018
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

16-4-2018 Markt voor vleesvervangers wint snel terrein
12-4-2018 "Mini Falafel veelzijdiger dan grote variant"
15-3-2018 "Hennepzaad is de nieuwe plantaardige proteďnebron"
14-3-2018 Vanaf heden ook Farm Vegetables Smooth beschikbaar
12-3-2018 "Waardering voor positieve insteek Nationale Week Zonder Vlees"
8-3-2018 Vegetariërsbond en Ekomenu slaan handen ineen
8-3-2018 Ook vegetariërs naar de biologische slager
8-3-2018 KidsProef: Speciale gastdocent in de Week Zonder Vlees
7-3-2018 'Nationale Week Zonder Vlees' om bewustwording te creëren
5-3-2018 "Consumenten kopen graag voeding waar zeewier in zit"
5-3-2018 Nationale Week Zonder Vlees van start met meer dan 25.000 deelnemers
1-3-2018 "Veel variatie mogelijk met seitan"
30-1-2018 ‘Kaas’ van amandelen en cashewnoten
26-1-2018 "Zeewier maakt samenleving duurzamer"
23-1-2018 Diverse bio-partners voor De Nationale Week Zonder Vlees
16-1-2018 "Miljarden nodig voor transitie naar plantaardig voedsel"
8-1-2018 Jackfruit: ontdekking voor de Vegan keuken
3-1-2018 Vegetarisch keurmerk met 75% gegroeid
14-12-2017 Nieuw van Provamel: plantaardige variatie op yoghurt Soja-Haver
28-11-2017 Vivera hervat werkzaamheden na brand

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *