Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AB Oost ontzorgt van begin tot eind

"Hele spectrum bij onze diensten ondergebracht"

Tholen – Als regisseur van flexibele arbeid biedt AB Oost inmiddels een breed pakket aan dienstverlening op het gebied van HR-diensten. Dat omvat onder meer het verlonen van medewerkers (waaronder ook Payrolling), het voldoen aan de daarmee samenhangende wet- en regelgeving, het correct registreren van verzuim en de herintegratie van herstellende medewerkers na een periode van ziekte. Daardoor kan de ondernemer vooral bezig blijven met de kern van zijn of haar bedrijf. Daarom staat het bedrijf dit jaar wederom op de Bio-beurs. 



Ontzorgen

AB Oost heeft een brede klantenportefeuille binnen de biologische sector. "In de kern ontzorgen we voortdurend biologische boeren door op het juiste moment met de juiste medewerkers invulling te geven aan de HR-vraagstukken uit de markt. Dat kan gaan om seizoensgerelateerde werkzaamheden binnen de AGF-sector, zoals oogsten en landbewerking, maar ook aan jaarrond activiteiten, waaronder het sorteren, wassen, opslagwerkzaamheden en het afvullen van kisten. Het hele spectrum van begin tot eind is bij onze diensten ondergebracht", vertelt salesmanager Marc Prins, die zich in grote mate ontfermt over de HR-diensten met betrekking tot het biologische bedrijfsleven." AB Oost bedient ook andere subsectoren, zoals de zuivelindustrie, de vleesverwerkende sector en de logistieke keten. 

Assurantietak

Het bedrijf staat ook bekend om haar reductieregeling. Marc: "Sommige ondernemers denken ten onrechte dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering voldoende is. Die verzekering vergoedt dan wel de financiële schade in geval van ziekte, maar het arbeidsprobleem wordt er niet mee opgelost. In de vorm van een reductierekening kunnen veehouders zich indekken tegen onvoorziene omstandigheden. Bij uitval door ziekte kunnen de werkzaamheden binnen het bedrijf dan gewoon worden voortgezet en daar gaat het om." Zo wordt inkomstenderving voorkomen. 

AB ziet in de Bio-beurs een geschikt platform om alle HR-diensten breed onder de aandacht te brengen bij haar agrarische afnemers.

Voor meer informatie: