Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

17 januari op de Bio-beurs: interactieve workshop over zintuigen

"Geur krachtige marketingtool voor winkeliers"

Tholen – Welke zintuigen gebruikt je klant in de winkel en hoe speel je daar als winkelier op in? Een vraag die in grote mate je succes bepaalt. Geurexpert Roos Lubbers weet er alles van. Naast de andere zintuiglijke prikkels beïnvloedt ook geur (onbewust) het aankoopgedrag van klanten. Daar wil je als ondernemer natuurlijk je neus niet voor ophalen, betoogt zij tijdens een interactieve workshop op de Bio-beurs op woensdag 17 januari. Ervaringsdeskundige Annemieke Linnenbank-Keesmaat van Salt Organic is als gespreksleider betrokken. 


Reuk krachtige marketingtool

Klantgericht bezig zijn hoeft geen kapitaal te kosten, zegt de eigenaar van de biologische winkel in Zaltbommel. "Roos weet precies wat geur met je doet. Met kleine zintuiglijke prikkels kun je echt het verschil maken, mits je er een toegankelijke, praktische invulling aan geeft. Op de interactieve workshop wordt dat wel duidelijk." Ze voegt daaraan toe dat bezoekers hun reukorgaan geenszins ongemoeid zullen laten tijdens deze sessie.Hart onder de riem

Salt Organic is genomineerd voor de Beste Biologische Winkel 2018-verkiezing. Annemieke is trots op de onderscheiding: "Een hart onder de riem voor de zelfstandige winkeliers. Klanten komen niet vanzelf: het is hard werken. In Zaltbommel en omstreken woont veel niet-biologisch georiënteerd publiek. Het imago dat biologisch duur zou zijn leeft onder hen nog altijd sterk. Deze doelgroep vraagt om een geheel andere aanpak." Het afgelopen jaar kende desondanks een goede climax. Annemieke: "Kerst was echt een piekmoment. Het was vele malen drukker dan in dezelfde periode vorig jaar. Men weet je dus toch wel te vinden. Je moet alleen wel over een hele lange adem beschikken. Verkijk je daar niet op."
De workshop op woensdag 17 januari duurt van 16:30 uur tot 18:00 uur en vindt plaats in de Suyderseezaal van de IJsselhallen in Zwolle. 

Voor meer informatie: 

Publicatiedatum :
Author:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018