Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Producten passen goed bij natuurvoedingswinkels"

Kaarten en kantoorartikelen van landbouwafval

ZintenZ is een uitgeverij met een eigentijds kaartenconcept, daar het kaarten en kantoorbenodigdheden bedrukt op papier van landbouwafval; stengels en bladeren die achterblijven op het land na de oogst. De natuur kent geen afval, is het credo van het bedrijf. Hierdoor geïnspireerd vormen deze stengels en bladeren de grondstof voor kwalitatief hoogwaardig, duurzaam papier. Een slimme manier om afval te hergebruiken, waardoor er voor dit papier geen bomen te hoeven worden gekapt. De kaarten en stationery zijn in Nederland gemaakt. Geen fair trade product uit een ver land, maar fair trade uit eigen land. 
 


ZintenZ bedrukt dit papier zonder water en met biologisch-afbreekbare inkten op basis van soja-olie. Bij normaal drukwerk wordt daarentegen veel water gebruikt. Dat water is na het drukproces ook nog eens chemisch verontreinigd door de inkt waarmee gedrukt wordt. Dit voorkomen we door een bijzonder drukproces zonder water.
 
De kaarten passen bij natuurvoedingswinkels. De kaarten worden gepresenteerd in een molen met een doorsnee van 30 cm. Daardoor nemen de kaarten weinig ruimte in de winkel in. 

Voor meer informatie:
Leonard Jan Kaniok 
Uitgeverij ZintenZ 
Mollerusweg 88-90
2031 BZ Haarlem 
T: 023-5762854 
Publicatiedatum: