Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bio-beurs, 17 en 18 januari 2018

Kies richting op het Demeter-plein

Als samenleving staan we voor ingrijpende keuzes om onze aarde leefbaar te houden voor toekomstige generaties. Keuzes die bij elk van ons als individu beginnen. Richting kiezen: weg van eenzijdig economisch denken naar een waarde gedreven landbouw met ruimte voor biodiversiteit, dierenwelzijn en voedselkwaliteit. Een levende landbouwcultuur als basis voor vitale voeding.

Ben je als boer, tuinder of winkelier toe aan een nieuwe stap om bijvoorbeeld door te schakelen naar biodynamische landbouw en het Demeter-keurmerk? Wil je ruimte scheppen voor deze producten in de schappen en ben je geïnteresseerd in biodynamisch en voedselkwaliteit? 

Dankzij de samenwerking van een aantal verwante organisaties kan je op het Demeter-plein met tal van vragen terecht over alles wat zich in de biodynamische voedselketen afspeelt van grond tot mond. Ook is er een stand van De Grote Kamp van de samenwerkende Demeter pluimveehouders op ons plein.



Workshops

Naast het Demeter-plein biedt de Bio-Beurs een inhoudelijk programma: workshops waar biodynamische thema's worden uitgediept waaronder de workshop 'Doorschakelen naar Demeter' voor boeren en tuinders die zich hierop willen oriënteren (woensdag: zaal D 17:45-18:45 uur en donderdag zaal E 10:30-11:30 uur).

Het Demeter plein op de Bio-Beurs wordt georganiseerd door Stichting Demeter, de BD vereniging, Aeres Warmonderhof en Kraaybeekerhof Academie in samenwerking met de Vereniging van Natuurvoedingskundigen, BD Grondbeheer en Landgilde. Al deze organisaties werken samen op het plein om vragen te beantwoorden en mensen te verbinden. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.bio-beurs.nl.

Het Demeter-plein wordt mede mogelijk gemaakt door: BD Totaal, Green Organics, Kroon Biologische Verswaren, Natudis, Odin, Nature & More, Udea, en Zuiver Zuivel.
Publicatiedatum: