Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Vivera hervat werkzaamheden na brand

Afgelopen vrijdagochtend woedde er in het bedrijfspand van Vivera aan de Handelsweg in Holten een grote brand. Bij de producent van vegetarische vleesproducten vatte een electrakast op de begane grond vlam. Gelukkig voorkwamen brandweerlieden dat de brand oversloeg naar de eerste verdieping en de productiehallen. Toch ontstond er veel rook- en roetschade. Medewerkers bleven ongedeerd. Omstreeks 09:00 uur in de ochtend gaf de brandweer het sein brandmeester, valt op de maken uit onderstaande tweet:



De producent heeft de werkzaamheden gisteren weer langzaam opgestart, na deze afgelopen weekend te hebben gestaakt. Wat de precieze gevolgen zijn van de brand, wordt vermoedelijk in de loop van deze week duidelijk.

Vivera produceert ook biologische vegetarische 'gehakt'balletjes.

Voor meer informatie: www.vivera.com

Publicatiedatum: 28-11-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

14-6-2018 "Waardering voor de ambachtelijke kant van het bedrijf"
11-6-2018 Slechts 2% van de Duitsers is echt vegetariŽr
30-5-2018 DaniŽl Saat, Spirit: "Onze seitansteak staat op zichzelf"
25-4-2018 Vegetafel en Vegenement verhuizen terug naar Rotterdam
24-4-2018 Franse regering verbiedt vleesbenaming op vleesvervangers
16-4-2018 Markt voor vleesvervangers wint snel terrein
12-4-2018 "Mini Falafel veelzijdiger dan grote variant"
15-3-2018 "Hennepzaad is de nieuwe plantaardige proteÔnebron"
14-3-2018 Vanaf heden ook Farm Vegetables Smooth beschikbaar
12-3-2018 "Waardering voor positieve insteek Nationale Week Zonder Vlees"
8-3-2018 VegetariŽrsbond en Ekomenu slaan handen ineen
8-3-2018 Ook vegetariŽrs naar de biologische slager
8-3-2018 KidsProef: Speciale gastdocent in de Week Zonder Vlees
7-3-2018 'Nationale Week Zonder Vlees' om bewustwording te creŽren
5-3-2018 "Consumenten kopen graag voeding waar zeewier in zit"
5-3-2018 Nationale Week Zonder Vlees van start met meer dan 25.000 deelnemers
1-3-2018 "Veel variatie mogelijk met seitan"
30-1-2018 ĎKaasí van amandelen en cashewnoten
26-1-2018 "Zeewier maakt samenleving duurzamer"
23-1-2018 Diverse bio-partners voor De Nationale Week Zonder Vlees

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *