Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Doozo gaat verder als Ekomenu

Per 1 september 2017 zijn de activiteiten van Doozo geÔntegreerd binnen Ekomenu, een maaltijdbox voor de gezondheidsbewuste consument. Er is keuze uit verschillende leefstijlmenu's en als enige box in BelgiŽ zijn alle ingrediŽnten 100% biologisch. Ekomenu is 100% biologisch maar niet duurder dan andere aanbieders zoals Hello Fresh. Het motto van Ekomenu is 'voor hetzelfde geld eet je biologisch'.



De menu's zijn Variatie met vlees, vis en vega, Vegetarisch, Vegan, Glutenvrij, Lactosevrij en Koolhydraatarm. De missie van Ekomenu 'gezond eten makkelijker maken' is in lijn met de nieuwe Voedingsdriehoek in Vlaanderen. De menu's bevatten veel groenten volgens de Denk Groenten! Denk Fruit!-filosofie van Frank Fol.

Ekomenu heeft een stringent no waste beleid. Per maaltijd zijn de ingrediŽnten verpakt in een individuele, lichtgewicht en recyclebare maaltijdzak. Ekomenu is hiermee de eerste box zonder kartonnen doos en zonder de daaraan verbonden verspilling, milieubelasting en kosten. Vanaf 22 september wordt Ekomenu in Vlaanderen en Brussel thuisbezorgd op vrijdag- en maandagavond.

De initiatiefnemers van Ekomenu, Marjolein de Vlaam en Jack Stroeken, werken reeds jaren samen met Frank Fol in het Denk Groenten! Denk Fruit!-programma. Het receptenteam bestaat uit Marjolein de Vlaam, Frank Fol en Sanne van Rooij.

Doozo is een initiatief van Frank Fol en Catherine van Durme. Catherine van Durme: "We zijn fier om aan te kondigen dat Doozo vanaf heden deel uitmaakt van het vorig jaar in Nederland gestarte Ekomenu. Frank zal als De Groentekok blijven zorgen voor heerlijke recepten en uitbouw in BelgiŽ."

Voor meer informatie: www.ekomenu.be

Publicatiedatum: 21-9-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-8-2018 'Oudhollands' meets 'biologisch modern' in De Oude Pastorie
15-8-2018 Foodtruck Viva Vega: "zoveel mogelijk biologisch"
14-8-2018 "We ondernemen voor 80 procent duurzaam en biologisch"
10-8-2018 Pop-up-restaurant midden in het weiland
8-8-2018 Belgische profvoetballer raakt overtuigd van bio-voeding
6-8-2018 Doorstart voor voor bio-fastserviceconcept The Barn
6-8-2018 Biologische saladebar SLA geopend in Rotterdam
6-8-2018 Nu ook biologische koffiekoekjes voor de horeca
20-7-2018 Daktuin voor het EKO-gecertificeerde Hotel Court Garden
18-7-2018 "De gangbare sector ziet bio als een niche, terwijl dat het niet is."
17-7-2018 Trendtour door Gent in teken van bio en duurzaamheid
13-7-2018 Op deze 24 terrassen eet en drink je biologisch en duurzaam
12-7-2018 "Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch"
9-7-2018 Nieuwkomer in 'fastfoodland': Soil of Amsterdam
9-7-2018 Stichting EKO-keurmerk en Bionext betrokken bij Project Empowering Public Food Procurement
5-7-2018 Best gewaardeerde Out of Home Formules 2018 bekendgemaakt
3-7-2018 Streek- en bio-producten in de schijnwerkpers op CuliFair Goes
3-7-2018 "BD-minigroenten geven onze horecaklanten nieuwe opties"
3-7-2018 Een surfschool met bio-cafť zonder eigenaar
25-6-2018 Finalisten van de Gaia Green Awards bekend

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *