Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Doozo gaat verder als Ekomenu

Per 1 september 2017 zijn de activiteiten van Doozo geÔntegreerd binnen Ekomenu, een maaltijdbox voor de gezondheidsbewuste consument. Er is keuze uit verschillende leefstijlmenu's en als enige box in BelgiŽ zijn alle ingrediŽnten 100% biologisch. Ekomenu is 100% biologisch maar niet duurder dan andere aanbieders zoals Hello Fresh. Het motto van Ekomenu is 'voor hetzelfde geld eet je biologisch'.



De menu's zijn Variatie met vlees, vis en vega, Vegetarisch, Vegan, Glutenvrij, Lactosevrij en Koolhydraatarm. De missie van Ekomenu 'gezond eten makkelijker maken' is in lijn met de nieuwe Voedingsdriehoek in Vlaanderen. De menu's bevatten veel groenten volgens de Denk Groenten! Denk Fruit!-filosofie van Frank Fol.

Ekomenu heeft een stringent no waste beleid. Per maaltijd zijn de ingrediŽnten verpakt in een individuele, lichtgewicht en recyclebare maaltijdzak. Ekomenu is hiermee de eerste box zonder kartonnen doos en zonder de daaraan verbonden verspilling, milieubelasting en kosten. Vanaf 22 september wordt Ekomenu in Vlaanderen en Brussel thuisbezorgd op vrijdag- en maandagavond.

De initiatiefnemers van Ekomenu, Marjolein de Vlaam en Jack Stroeken, werken reeds jaren samen met Frank Fol in het Denk Groenten! Denk Fruit!-programma. Het receptenteam bestaat uit Marjolein de Vlaam, Frank Fol en Sanne van Rooij.

Doozo is een initiatief van Frank Fol en Catherine van Durme. Catherine van Durme: "We zijn fier om aan te kondigen dat Doozo vanaf heden deel uitmaakt van het vorig jaar in Nederland gestarte Ekomenu. Frank zal als De Groentekok blijven zorgen voor heerlijke recepten en uitbouw in BelgiŽ."

Voor meer informatie: www.ekomenu.be

Publicatiedatum: 21-9-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

23-10-2017 Ekomenu uitgeroepen tot beste maaltijdbox
17-10-2017 "Dankzij nieuwe oogst weer volop bio-frites beschikbaar"
4-10-2017 Chefkoks zetten bio op de (menu)kaart bij TasteXL-Market
28-9-2017 Nieuwe Air France-dochter Joon zet in biologisch
26-9-2017 Biologisch kipnuggets-restaurant opent deuren in VS
14-9-2017 La Place opent eerste restaurants in nieuwe Hudsonís Bay warenhuizen
14-9-2017 Economische groei horecasector ook zichtbaar op Gastvrij Rotterdam
12-9-2017 Puur! hotspots ontvangen Foodiebox
5-9-2017 "Maaltijdbezorgservice is enorme groeimarkt"
31-8-2017 Boot Koffie opent nieuwe koffiebar in Amersfoort
24-8-2017 Amerikaanse basketbalspeler opent biorestaurant bij Walmart
23-8-2017 "Sluit mensen met allergie niet buiten"
22-8-2017 Smartmat en Dagvers introduceren kookbox met bio-ingrediŽnten
22-8-2017 Hotel op bio-boerenerf maakt beleving compleet
7-8-2017 Bio-hapjes voor Zwolse ambtenaren
21-7-2017 Foodtruck Vrij Voedsel krijgt EKO-keurmerk Goud
18-7-2017 Eerste festival in Nederland met Gouden EKO-keurmerk
18-7-2017 Een speciaalbiertje en frietje uit ťťn en dezelfde aardappel
17-7-2017 Steinbeisser viert 5-jarig jubileum met biologische haute cuisine
14-7-2017 Individueel verpakte bio-aardappel voor in de magnetron

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *