Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ecobulbs levert bloembollen voor promotieactie

Gratis bloembollen bij Belgische bio-winkels tijdens Weekend van de Klant

Op 30 september 1 oktober leggen diverse bio-winkels in Belgiƫ hun klanten extra in de watten. Tijdens het Weekend van de Klant worden klanten in de bloemen gezet. Zij ontvangen bij hun aankopen een zakje met 5 biologische bloembollen cadeau die jaar na jaar de lente zullen aankondigen.

Zitten er in je cadeauzakje bloembollen van krokussen, muscari of scilla? Volgend jaar lente zul je dat te weten komen, want de bloemen zijn voorjaarsbloeiers. De bollen moeten in de maanden oktober-november geplant worden, anders steken ze hun kopjes niet boven de grond. De bloemen houden vooral van tuingrond, maar kunnen ook wel in een grote pot op het terras. Op het zakje staan plantinstructies.

Biobollen

De biologische bloembollen zijn afkomstig van Ecobulbs, die via Biosano een breed aanbod hebben op de Belgische markt. 45 biowinkels nemen deel aan de bloembollenactie - goed voor ruim 35.000 biologische bloembollen.

Deze winkels nemen deel aan de actie.

Bron: BioMijnNatuur
Publicatiedatum: