Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Nieuwe receptuur, nieuwe naam
ProLaTerre Linzenburger wordt Tomaat & Linzenburger

ProLaTerre ontwikkelt vegan producten op basis van biologische ingrediŽnten. Naast het introduceren van nieuwe producten zoals de ProLaTerre Zeeuwse Zeewierballetjes en de ProLaTerre Zeewierburger verbetert het bedrijf soms ook bestaande producten. Zo is ook de receptuur van de ProLaTerre Linzenburger herzien, door de ingrediŽnten tomaat, maÔs en knoflook toe te voegen. Dat heeft ProLaTerre ook doen besluiten de naam van deze burger te wijzigen in Tomaat & Linzenburger. Nog steeds bevat deze burger meer dan 60 procent peulvruchten (linzen en sojabonen).



De Tomaat & Linzenburger is inmiddels bij alle biologische groothandels en natuurvoedingswinkels verkrijgbaar.
 
Voor meer informatie: www.prolaterre.com

Publicatiedatum: 11-7-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-10-2017 Vleesvervangers groeien als kool in BelgiŽ
16-10-2017 RizRiz-burger La vie est belle primeur op Vitasana
12-10-2017 De Vegetarische Slager mag productnamen toch blijven voeren
12-10-2017 Botanic Bites introduceert 1,5 meter lange plantaardige worst
12-10-2017 Vegetarisch seitangehakt nu bij Kroon Biologische Verswaren
6-10-2017 Duitsland: veel kansen voor vegetarische bio-aanbieders
4-10-2017 Delhaize: vegetarisch bio-assortiment met kwart uitgebreid
3-10-2017 Amio: gesigneerd door de bio-boer
21-9-2017 Your Organic Nature #1 in margherita-wijzer Questionmark
22-8-2017 Cafť Ter Marsch zet vegetarische steak tartare van seitan op de kaart
16-8-2017 Veganistisch alternatief voor vleesliefhebbers in trek
21-7-2017 Vernieuwde Bionova sandwichspreads nu verkrijgbaar
20-7-2017 La vie est belle viert 25-jarig jubileum met vegetarische rijstburger
30-5-2017 Florentin introduceert falafel burger en falafel-broccoli burger
28-4-2017 Nieuw bij Udea: Hobbit Lupeh
25-4-2017 De Vegetarische Slager krijgt Agrofoodpluim
20-4-2017 "Onze missie is om de bio-industrie overbodig te maken"
6-4-2017 Cicioni in Londen verkozen tot 'Best New Organic Food Product'
13-3-2017 Nieuw van Florentin: Speltpita en Hummus Spicy
10-3-2017 Plantaardige vleesvervangers van lokale teelt

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *