Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Nieuwe receptuur, nieuwe naam
ProLaTerre Linzenburger wordt Tomaat & Linzenburger

ProLaTerre ontwikkelt vegan producten op basis van biologische ingrediŽnten. Naast het introduceren van nieuwe producten zoals de ProLaTerre Zeeuwse Zeewierballetjes en de ProLaTerre Zeewierburger verbetert het bedrijf soms ook bestaande producten. Zo is ook de receptuur van de ProLaTerre Linzenburger herzien, door de ingrediŽnten tomaat, maÔs en knoflook toe te voegen. Dat heeft ProLaTerre ook doen besluiten de naam van deze burger te wijzigen in Tomaat & Linzenburger. Nog steeds bevat deze burger meer dan 60 procent peulvruchten (linzen en sojabonen).



De Tomaat & Linzenburger is inmiddels bij alle biologische groothandels en natuurvoedingswinkels verkrijgbaar.
 
Voor meer informatie: www.prolaterre.com

Publicatiedatum: 11-7-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

21-7-2017 Vernieuwde Bionova sandwichspreads nu verkrijgbaar
20-7-2017 La vie est belle viert 25-jarig jubileum met vegetarische rijstburger
30-5-2017 Florentin introduceert falafel burger en falafel-broccoli burger
28-4-2017 Nieuw bij Udea: Hobbit Lupeh
25-4-2017 De Vegetarische Slager krijgt Agrofoodpluim
20-4-2017 "Onze missie is om de bio-industrie overbodig te maken"
6-4-2017 Cicioni in Londen verkozen tot 'Best New Organic Food Product'
13-3-2017 Nieuw van Florentin: Speltpita en Hummus Spicy
10-3-2017 Plantaardige vleesvervangers van lokale teelt
8-3-2017 IndustriŽle productie plantaardige biefstuk mogelijk
6-3-2017 Nieuwe uitstraling voor 'Chedd‚h', 'Rockvoort' en 'Von Du'
2-3-2017 "Impact op natuur zo laag mogelijk houden"
28-2-2017 Vegetarisch verovert Vlaamse supermarktschap
27-2-2017 ProLaTerre nu breder verkrijgbaar in BelgiŽ
23-2-2017 Kwart vleesvervangers in BelgiŽ is biologisch
20-2-2017 Biocampagne Verrassend Veggie
6-2-2017 VK: flexitarisch eten blijft trend in 2017
26-1-2017 Vleesbenaming bij vleesvervanger mag, mits communicatie transparant is
11-1-2017 "De vegetarische trend wordt waarschijnlijk door Kamerleden gevreesd"
6-1-2017 Voormalig slager maakt gehakt van groenten

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *