Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Tim Spek (Noble House): "Ontmoetingsplek met en over goede voeding"
Ontbijt Atelier Thisis7.am opent in Amsterdam

Tholen - Zaterdag 27 mei opent 'Ontbijt Atelier Thisis7.am' in Amsterdam. Ondernemer Trudy van Oostrum van 'In Search for the Best' werkt hiervoor samen met Tim Spek van Noble House. "Trudy wil een ontmoetingsplek creŽren waar mensen meer kunnen leren over goede voeding en de gevolgen van voeding op het lichaam. Daarom is Trudy op zoek gegaan naar merken die binnen haar visie passen en kwam ze bij ons uit", vertelt Tim.



Hij geeft aan dat de uitspraak van Hippocrates 'Laat voeding je medicijn zijn en medicijn je voeding' hen samen heeft gebracht. "En dit is ook meteen de rode draad voor alle activiteiten in Het Ontbijt Atelier." In Het Ontbijt Atelier kan men terecht voor producten van het eigen label Thisis7.am, producten van Noble House en voor verschillende workshops van Juice with a Stoy over de essentie van het juicen. Er zullen workshops gegeven worden. Hierdoor kan men de producten ervaren en er mee leren werken. "Het stimuleert het gebruik van onze producten. Als je meerdere toepassingen kent, werkt dit natuurlijk een stuk beter. We hebben veel niet alledaagse producten. Soms laten mensen een product daarom in de kast staan, maar na wat tips en uitleg kunnen ze er vaak toch gewoon mee aan de slag. In het Ontbijt Atelier kunnen ze alles ruiken, proeven en uitproberen. Hiermee kan men leren om de producten creatief in de keuken te gebruiken."



We beginnen met het kernassortiment van Noble House, van de merken Amanprana en Pineo. Er moet altijd een aanleiding zijn om een bezoek te brengen aan Het Ontbijt Atelier. Vervolgens gaan we de producten gefaseerd onder de aandacht brengen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop met kruiden, of een wedstrijd frietjes bakken om de kokosolie onder de aandacht te brengen, of een workshop rond de verzorgingsproducten van Amanprana."



Tim vertelt dat Het Ontbijt Atelier niet echt een winkel is. "Het is een plek waar je in eerste instantie een goed ontbijt kunt krijgen. Thisis7.am is een biologisch, raw, vegan en glutenvrij ontbijt, in eigen atelier verwerkt en verpakt als ontbijtbox. Verder is het een ontmoetingsplek waar we inspiratie geven voor betere voeding." De volgende stap is voor Tim ook al duidelijk: "Dit is geen winkel met een strak schappenplan en niet gericht op directe verkoop. Het model focust op workshops en trainingen. Men kan er terecht om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Er zijn altijd wel geÔnteresseerden die precies willen weten wat ze met de Amanprana-producten kunnen doen. Op deze plek kunnen we heel veel ervaring en informatie daarover delen."

Voor meer informatie: www.thisis7.am - tim.spek@noble-house.tk, www.noble-house.tk - info@juicewithastory.eu

Publicatiedatum: 24-5-2017
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet
21-11-2017 "Bouillon nieuwe thee, koffie en anti-katerdrank ineen"
16-11-2017 Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt
15-11-2017 Sprice bio-ijsjes genomineerd voor Horecava Innovation Award 2018
15-11-2017 Restaurant Natuurlijk winnaar horeca duurzaamheidsaward
10-11-2017 Deventer Stadsboeren halen voedsel uit de anonimiteit
8-11-2017 Ekoland bij de EKO-netwerklunch
2-11-2017 Restaurant Vork & Mes heropent als catering- en evenementencentrum
2-11-2017 Dapp Frietwinkel Den Haag sluit deuren
1-11-2017 Deense bio-telers richten zich op Duitse gastronomie
31-10-2017 Biologisch cateraar haalt 1.400 euro op voor stichting De Vrolijkheid
30-10-2017 Spirit in De Groene Passage gaat uitbreiden
24-10-2017 "Onderscheiding Stichting Duurzame Horeca dik verdiend"
23-10-2017 Ekomenu uitgeroepen tot beste maaltijdbox
17-10-2017 "Dankzij nieuwe oogst weer volop bio-frites beschikbaar"

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *