Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Tim Spek (Noble House): "Ontmoetingsplek met en over goede voeding"
Ontbijt Atelier Thisis7.am opent in Amsterdam

Tholen - Zaterdag 27 mei opent 'Ontbijt Atelier Thisis7.am' in Amsterdam. Ondernemer Trudy van Oostrum van 'In Search for the Best' werkt hiervoor samen met Tim Spek van Noble House. "Trudy wil een ontmoetingsplek creëren waar mensen meer kunnen leren over goede voeding en de gevolgen van voeding op het lichaam. Daarom is Trudy op zoek gegaan naar merken die binnen haar visie passen en kwam ze bij ons uit", vertelt Tim.



Hij geeft aan dat de uitspraak van Hippocrates 'Laat voeding je medicijn zijn en medicijn je voeding' hen samen heeft gebracht. "En dit is ook meteen de rode draad voor alle activiteiten in Het Ontbijt Atelier." In Het Ontbijt Atelier kan men terecht voor producten van het eigen label Thisis7.am, producten van Noble House en voor verschillende workshops van Juice with a Stoy over de essentie van het juicen. Er zullen workshops gegeven worden. Hierdoor kan men de producten ervaren en er mee leren werken. "Het stimuleert het gebruik van onze producten. Als je meerdere toepassingen kent, werkt dit natuurlijk een stuk beter. We hebben veel niet alledaagse producten. Soms laten mensen een product daarom in de kast staan, maar na wat tips en uitleg kunnen ze er vaak toch gewoon mee aan de slag. In het Ontbijt Atelier kunnen ze alles ruiken, proeven en uitproberen. Hiermee kan men leren om de producten creatief in de keuken te gebruiken."



We beginnen met het kernassortiment van Noble House, van de merken Amanprana en Pineo. Er moet altijd een aanleiding zijn om een bezoek te brengen aan Het Ontbijt Atelier. Vervolgens gaan we de producten gefaseerd onder de aandacht brengen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop met kruiden, of een wedstrijd frietjes bakken om de kokosolie onder de aandacht te brengen, of een workshop rond de verzorgingsproducten van Amanprana."



Tim vertelt dat Het Ontbijt Atelier niet echt een winkel is. "Het is een plek waar je in eerste instantie een goed ontbijt kunt krijgen. Thisis7.am is een biologisch, raw, vegan en glutenvrij ontbijt, in eigen atelier verwerkt en verpakt als ontbijtbox. Verder is het een ontmoetingsplek waar we inspiratie geven voor betere voeding." De volgende stap is voor Tim ook al duidelijk: "Dit is geen winkel met een strak schappenplan en niet gericht op directe verkoop. Het model focust op workshops en trainingen. Men kan er terecht om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Er zijn altijd wel geïnteresseerden die precies willen weten wat ze met de Amanprana-producten kunnen doen. Op deze plek kunnen we heel veel ervaring en informatie daarover delen."

Voor meer informatie: www.thisis7.am - tim.spek@noble-house.tk, www.noble-house.tk - info@juicewithastory.eu

Publicatiedatum: 24-5-2017
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-7-2018 Trendtour door Gent in teken van bio en duurzaamheid
13-7-2018 Op deze 24 terrassen eet en drink je biologisch en duurzaam
12-7-2018 "Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch"
9-7-2018 Nieuwkomer in 'fastfoodland': Soil of Amsterdam
9-7-2018 Stichting EKO-keurmerk en Bionext betrokken bij Project Empowering Public Food Procurement
5-7-2018 Best gewaardeerde Out of Home Formules 2018 bekendgemaakt
3-7-2018 Streek- en bio-producten in de schijnwerkpers op CuliFair Goes
3-7-2018 "BD-minigroenten geven onze horecaklanten nieuwe opties"
3-7-2018 Een surfschool met bio-café zonder eigenaar
25-6-2018 Finalisten van de Gaia Green Awards bekend
21-6-2018 Bio-horecaketen The Barn is failliet
19-6-2018 'Plantastic! Health Hub maakt Rotterdam groenste hotspot van Nederland'
19-6-2018 "Cateringconcept gezond, biologisch, duurzaam en lokaal"
15-6-2018 Meer bio voor grootkeukens
13-6-2018 EKO-keurmerk Horeca voor The Barn Leidsche Rijn en Odin-Rio de Bio
13-6-2018 Schijn bedriegt: garagebox is biologische, duurzame broodjeszaak
11-6-2018 Maximaal 130 Nederlandse vestigingen van La Place
8-6-2018 Twaalf procent van de foodtrucks op festivals noemt zijn eten biologisch.
8-6-2018 SNCKBR opent Europa’s grootste plantaardige restaurant in Utrecht
7-6-2018 Biologisch menu voor spelers Belgisch voetbalelftal

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *