Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Tim Spek (Noble House): "Ontmoetingsplek met en over goede voeding"
Ontbijt Atelier Thisis7.am opent in Amsterdam

Tholen - Zaterdag 27 mei opent 'Ontbijt Atelier Thisis7.am' in Amsterdam. Ondernemer Trudy van Oostrum van 'In Search for the Best' werkt hiervoor samen met Tim Spek van Noble House. "Trudy wil een ontmoetingsplek creëren waar mensen meer kunnen leren over goede voeding en de gevolgen van voeding op het lichaam. Daarom is Trudy op zoek gegaan naar merken die binnen haar visie passen en kwam ze bij ons uit", vertelt Tim.



Hij geeft aan dat de uitspraak van Hippocrates 'Laat voeding je medicijn zijn en medicijn je voeding' hen samen heeft gebracht. "En dit is ook meteen de rode draad voor alle activiteiten in Het Ontbijt Atelier." In Het Ontbijt Atelier kan men terecht voor producten van het eigen label Thisis7.am, producten van Noble House en voor verschillende workshops van Juice with a Stoy over de essentie van het juicen. Er zullen workshops gegeven worden. Hierdoor kan men de producten ervaren en er mee leren werken. "Het stimuleert het gebruik van onze producten. Als je meerdere toepassingen kent, werkt dit natuurlijk een stuk beter. We hebben veel niet alledaagse producten. Soms laten mensen een product daarom in de kast staan, maar na wat tips en uitleg kunnen ze er vaak toch gewoon mee aan de slag. In het Ontbijt Atelier kunnen ze alles ruiken, proeven en uitproberen. Hiermee kan men leren om de producten creatief in de keuken te gebruiken."



We beginnen met het kernassortiment van Noble House, van de merken Amanprana en Pineo. Er moet altijd een aanleiding zijn om een bezoek te brengen aan Het Ontbijt Atelier. Vervolgens gaan we de producten gefaseerd onder de aandacht brengen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop met kruiden, of een wedstrijd frietjes bakken om de kokosolie onder de aandacht te brengen, of een workshop rond de verzorgingsproducten van Amanprana."



Tim vertelt dat Het Ontbijt Atelier niet echt een winkel is. "Het is een plek waar je in eerste instantie een goed ontbijt kunt krijgen. Thisis7.am is een biologisch, raw, vegan en glutenvrij ontbijt, in eigen atelier verwerkt en verpakt als ontbijtbox. Verder is het een ontmoetingsplek waar we inspiratie geven voor betere voeding." De volgende stap is voor Tim ook al duidelijk: "Dit is geen winkel met een strak schappenplan en niet gericht op directe verkoop. Het model focust op workshops en trainingen. Men kan er terecht om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Er zijn altijd wel geďnteresseerden die precies willen weten wat ze met de Amanprana-producten kunnen doen. Op deze plek kunnen we heel veel ervaring en informatie daarover delen."

Voor meer informatie: www.thisis7.am - tim.spek@noble-house.tk, www.noble-house.tk - info@juicewithastory.eu

Publicatiedatum: 24-5-2017
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-10-2017 "Dankzij nieuwe oogst weer volop bio-frites beschikbaar"
4-10-2017 Chefkoks zetten bio op de (menu)kaart bij TasteXL-Market
28-9-2017 Nieuwe Air France-dochter Joon zet in biologisch
26-9-2017 Biologisch kipnuggets-restaurant opent deuren in VS
21-9-2017 Doozo gaat verder als Ekomenu
14-9-2017 La Place opent eerste restaurants in nieuwe Hudson’s Bay warenhuizen
14-9-2017 Economische groei horecasector ook zichtbaar op Gastvrij Rotterdam
12-9-2017 Puur! hotspots ontvangen Foodiebox
5-9-2017 "Maaltijdbezorgservice is enorme groeimarkt"
31-8-2017 Boot Koffie opent nieuwe koffiebar in Amersfoort
24-8-2017 Amerikaanse basketbalspeler opent biorestaurant bij Walmart
23-8-2017 "Sluit mensen met allergie niet buiten"
22-8-2017 Smartmat en Dagvers introduceren kookbox met bio-ingrediënten
22-8-2017 Hotel op bio-boerenerf maakt beleving compleet
7-8-2017 Bio-hapjes voor Zwolse ambtenaren
21-7-2017 Foodtruck Vrij Voedsel krijgt EKO-keurmerk Goud
18-7-2017 Eerste festival in Nederland met Gouden EKO-keurmerk
18-7-2017 Een speciaalbiertje en frietje uit één en dezelfde aardappel
17-7-2017 Steinbeisser viert 5-jarig jubileum met biologische haute cuisine
14-7-2017 Individueel verpakte bio-aardappel voor in de magnetron

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *