Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




KOOC opent eerste verkooppunt in Zaltbommel

Vanaf vandaag liggen de 100% biologische, dagverse gezonde kant-en-klaar maaltijden van KOOC in de schappen in Zaltbommel. Verswinkel Salt Organic op de Boschstraat is het eerste verkooppunt waar men gezonde kant-en-klaar maaltijden kan kopen. KOOC is het alternatief voor ongezonde bestel-, afhaal- en kant-en-klaar maaltijden en geÔnspireerd door Ralph Moorman. Er is keuze uit zes maaltijden: van wilde zalm met rode rijst tot zwarte noedels met kip.
 


In een tijd waarin wordt gezocht naar gezonde en gemakkelijke gerechten, wil KOOC de perceptie van kant-en-klaarmaaltijden veranderen. Het is dan ook de eerste maaltijdservice die uitsluitend biologische toevoegingsvrije kant-en-klaar maaltijden bereidt. De maaltijden zijn samengesteld door Ralph Moorman, zijn vrij van gluten, lactose en caseÔne, en worden door heel Nederland bezorgd.

In Salt Organic in Zaltbommel komen de eerste maaltijden van KOOC te liggen. Salt Organic is een biologische verswinkel waar eerlijk eten en de bewuste keuze centraal staat. Logisch dat KOOC haar maaltijden hier graag in de schappen tentoonstelt. Cor Jansen, oprichter van KOOC: "We vinden het geweldig om nu al de eerste maaltijden in de schappen te zien liggen. De maaltijden zijn vanwege hun bewuste samenstelling perfect voor de duurzame winkelbezoeker."

Voor meer informatie: www.kooc.nl

Publicatiedatum: 21-4-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

15-12-2017 Nieuw duurzaam restaurant op de Westergasfabriek
13-12-2017 Proeverijen op het Foodplein van de Bio-beurs
11-12-2017 "Tien jaar geleden bio een hype, nu steeds meer grond voor"
5-12-2017 Duurzame inzameling van horeca-afval in Rotterdam
23-11-2017 Omzet leden Koninklijke Horeca Nederland in 2016 met 6,5% gestegen
22-11-2017 Rode Duivels danken WK-kwalificatie aan bio-dieet
21-11-2017 "Bouillon nieuwe thee, koffie en anti-katerdrank ineen"
16-11-2017 Verstrade: nieuw online foodplatform voor de horecamarkt
15-11-2017 Sprice bio-ijsjes genomineerd voor Horecava Innovation Award 2018
15-11-2017 Restaurant Natuurlijk winnaar horeca duurzaamheidsaward
10-11-2017 Deventer Stadsboeren halen voedsel uit de anonimiteit
8-11-2017 Ekoland bij de EKO-netwerklunch
2-11-2017 Restaurant Vork & Mes heropent als catering- en evenementencentrum
2-11-2017 Dapp Frietwinkel Den Haag sluit deuren
1-11-2017 Deense bio-telers richten zich op Duitse gastronomie
31-10-2017 Biologisch cateraar haalt 1.400 euro op voor stichting De Vrolijkheid
30-10-2017 Spirit in De Groene Passage gaat uitbreiden
24-10-2017 "Onderscheiding Stichting Duurzame Horeca dik verdiend"
23-10-2017 Ekomenu uitgeroepen tot beste maaltijdbox
17-10-2017 "Dankzij nieuwe oogst weer volop bio-frites beschikbaar"

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *