Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




KOOC opent eerste verkooppunt in Zaltbommel

Vanaf vandaag liggen de 100% biologische, dagverse gezonde kant-en-klaar maaltijden van KOOC in de schappen in Zaltbommel. Verswinkel Salt Organic op de Boschstraat is het eerste verkooppunt waar men gezonde kant-en-klaar maaltijden kan kopen. KOOC is het alternatief voor ongezonde bestel-, afhaal- en kant-en-klaar maaltijden en geďnspireerd door Ralph Moorman. Er is keuze uit zes maaltijden: van wilde zalm met rode rijst tot zwarte noedels met kip.
 


In een tijd waarin wordt gezocht naar gezonde en gemakkelijke gerechten, wil KOOC de perceptie van kant-en-klaarmaaltijden veranderen. Het is dan ook de eerste maaltijdservice die uitsluitend biologische toevoegingsvrije kant-en-klaar maaltijden bereidt. De maaltijden zijn samengesteld door Ralph Moorman, zijn vrij van gluten, lactose en caseďne, en worden door heel Nederland bezorgd.

In Salt Organic in Zaltbommel komen de eerste maaltijden van KOOC te liggen. Salt Organic is een biologische verswinkel waar eerlijk eten en de bewuste keuze centraal staat. Logisch dat KOOC haar maaltijden hier graag in de schappen tentoonstelt. Cor Jansen, oprichter van KOOC: "We vinden het geweldig om nu al de eerste maaltijden in de schappen te zien liggen. De maaltijden zijn vanwege hun bewuste samenstelling perfect voor de duurzame winkelbezoeker."

Voor meer informatie: www.kooc.nl

Publicatiedatum: 21-4-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

7-8-2017 Bio-hapjes voor Zwolse ambtenaren
21-7-2017 Foodtruck Vrij Voedsel krijgt EKO-keurmerk Goud
18-7-2017 Eerste festival in Nederland met Gouden EKO-keurmerk
18-7-2017 Een speciaalbiertje en frietje uit één en dezelfde aardappel
17-7-2017 Steinbeisser viert 5-jarig jubileum met biologische haute cuisine
14-7-2017 Individueel verpakte bio-aardappel voor in de magnetron
10-7-2017 Biologische KOOC-maaltijden vanaf nu bij Ekoplaza
4-7-2017 Biorestaurant The Barn Food opent in augustus in Hoog Catharijne
29-6-2017 Finalisten Gaia Green Awards bekend
29-6-2017 Gemeente struikelt over terras Leids bio-restaurant
27-6-2017 Nieuw bio-restaurant in Brussel: 't Alternatives
21-6-2017 Dönerzaak krijgt Zilveren EKO-keurmerk
20-6-2017 Veel belangstelling vanuit cateraars voor EKO-netwerklunch
9-6-2017 Exki trekt stekker uit vestigingen New York
30-5-2017 Foodfestivals grootste groeier in drukke festivalmarkt
29-5-2017 Ronde van Amsterdam: demarrage van Dutch Special telers
24-5-2017 Ontbijt Atelier Thisis7.am opent in Amsterdam
19-5-2017 Yoghurt Barn retailondernemer van het jaar
17-5-2017 Gents bio-restaurant sluit op emotionele wijze haar deuren
16-5-2017 Biologische friet voor Feyenoord-Legioen

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *