Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




KOOC opent eerste verkooppunt in Zaltbommel

Vanaf vandaag liggen de 100% biologische, dagverse gezonde kant-en-klaar maaltijden van KOOC in de schappen in Zaltbommel. Verswinkel Salt Organic op de Boschstraat is het eerste verkooppunt waar men gezonde kant-en-klaar maaltijden kan kopen. KOOC is het alternatief voor ongezonde bestel-, afhaal- en kant-en-klaar maaltijden en geÔnspireerd door Ralph Moorman. Er is keuze uit zes maaltijden: van wilde zalm met rode rijst tot zwarte noedels met kip.
 


In een tijd waarin wordt gezocht naar gezonde en gemakkelijke gerechten, wil KOOC de perceptie van kant-en-klaarmaaltijden veranderen. Het is dan ook de eerste maaltijdservice die uitsluitend biologische toevoegingsvrije kant-en-klaar maaltijden bereidt. De maaltijden zijn samengesteld door Ralph Moorman, zijn vrij van gluten, lactose en caseÔne, en worden door heel Nederland bezorgd.

In Salt Organic in Zaltbommel komen de eerste maaltijden van KOOC te liggen. Salt Organic is een biologische verswinkel waar eerlijk eten en de bewuste keuze centraal staat. Logisch dat KOOC haar maaltijden hier graag in de schappen tentoonstelt. Cor Jansen, oprichter van KOOC: "We vinden het geweldig om nu al de eerste maaltijden in de schappen te zien liggen. De maaltijden zijn vanwege hun bewuste samenstelling perfect voor de duurzame winkelbezoeker."

Voor meer informatie: www.kooc.nl

Publicatiedatum: 21-4-2017

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

24-4-2017 Organic Tasting Diner: speciale dinereditie Bio Proeflokaal
24-4-2017 "Biologisch? Ik ben daar niet zo van..."
21-4-2017 Gewapende overval op bio-snackbar in Amsterdam
21-4-2017 Genomineerden Gaia Green Awards 2017 bekendgemaakt
20-4-2017 Pomms' opent vestiging in Zoetermeer
20-4-2017 Deens ziekenhuis serveert 75% biologisch voedsel
18-4-2017 Foodplein Festival Fier wederom volledig biologisch
14-4-2017 1.200 Belgische bedrijven krijgen biologische kant-en-klaarmaaltijden
14-4-2017 Willem&Drees en Beebox gaan verder als Willem&Drees
13-4-2017 Baristakampioenschappen Noord Nederland met biologische melk
13-4-2017 Wisseling van de wacht bij Restaurant Loff
13-4-2017 Nieuw: Jersey kaaskroket omhuld met speltpaneermeel
6-4-2017 "Biologisch niet gezonder? Dat vind ik een vorm van onwetendheid"
3-4-2017 Dapp Babyhapp: krieltjes voor de allerkleinsten
28-3-2017 Wordt Broodje Bewust 'Leerbedrijf van het jaar' op Friesland College?
28-3-2017 Frietje stoof als specialiteit van het huis
23-3-2017 Kinderopvang Tamboerijn: 100% biologisch eten en drinken
23-3-2017 "Ook in horeca is 100% bio makkelijk haalbaar"
22-3-2017 Bulgarije creŽert meer toevoegde waarde in thuisland
22-3-2017 Nieuw selfservice bio-restaurant in Antwerpen geopend

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *